Παρασκευή, 19 Ιούλ, 2019

  • ΚΚΕ: ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΠΕ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • Τα θυμητάρια της Φυτειάς εύθυμα και σοβαρά
  • Απέναντι στα νέα επεισόδια της ενιαίας αντιασφαλιστικής επίθεσης
  • ΠΑΜΕ: «Παρουσιάζουν το φαρμάκι... φάρμακο» για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ
  • «ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥΣ. ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΑΛΟΓΗΤΗΡΙΑ»
  • Συνέντευξη Τύπου του Συνδικάτου Γάλακτος, Τροφίμων, Ποτών Ημαθίας και Πέλλας
ΚΚΕ: ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΠΕ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ1 Τα θυμητάρια της Φυτειάς εύθυμα και σοβαρά2 Απέναντι στα νέα επεισόδια της ενιαίας αντιασφαλιστικής επίθεσης3 ΠΑΜΕ: «Παρουσιάζουν το φαρμάκι... φάρμακο» για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ4 «ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥΣ. ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΑΛΟΓΗΤΗΡΙΑ»5 Συνέντευξη Τύπου του Συνδικάτου Γάλακτος, Τροφίμων, Ποτών Ημαθίας και Πέλλας6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Θετική η Περιφέρεια στην εγκατάσταση Τελωνείου στην Κουλούρα

print
email
από Η Άλλη Άποψη
Θετική η Περιφέρεια στην εγκατάσταση Τελωνείου στην Κουλούρα

Κατά πλειοψηφία το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε την παραχώρηση στην ΑΑΔΕ μέρος της αγοράς της Κουλούρας για να εγκατασταθεί εκεί το Τελωνείο. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην Βέροια και ήταν πολύωρη.

Στην συζήτηση, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Μπίκας έθεσε το θέμα της απόκτησης μετοχών της ΑΜΆΛΘΕΙΑ ΑΕ ώστε να μπορέσει να βοηθήσει και σε άλλες δράσεις που μπορούν να αναπτυχθούν εκεί. Μάλιστα ζήτησε 500 μετοχές είτε με αγορά είτε με δωρεάν παραχώρηση.

Απαντώντας ο κ. Καλαϊτζίδης είπε ότι υπάρχει θετική διάθεση για παραχώρηση αλλά δεν θα πρέπει να χάσει η Περιφέρεια την πλειοψηφία στην μετοχική σύνθεση.

"Το τελωνείο είναι απαραίτητο να λειτουργήσει και δεν θέλουμε να κλείσουν τα άλλα τελωνεία" σχολίασε ο κ. Γιάγκογλου μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου και μέλος της ομάδας των επιχειρηματιών που θα βάλουν χρήματα για την κατασκευή του Τελωνείου. "Από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η απόφαση της κυβέρνησης με ΦΕΚ, δεσμευόμαστε μέσα σε 18 μήνες να αποπερατώσουμε το έργο" σχολίασε ο Τάσος Γιάγκογλου.

"Η πολιτεία θα έπρεπε να πει ευχαριστώ για την παραχώρηση του ακινήτου "φιλέτου" και να αναλάβει το κόστος υλοποιήσης" σχολίασε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης.

"Δεν δημιουργούμε το τελωνείο στην Κουλούρα για να κλείσουμε τελωνεία άλλων νομών. Το έργο θα αφορά μόνο την Ημαθία και είναι προϋπόθεση αυτό" πρόσθεσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Αναφορικά με τις μετοχές, ο σύμβουλος Σάκης Χειμώνας, πρότεινε Περιφέρεια και Δήμος να πάρουν τις μετοχές της ΕΑΣ και να τις παραχωρήσουν στο Επιμελητήριο.

Η παραχώρηση ψηφίστηκε από την παράταξη Τζιτζικώστα όπως και η παράταξη της Νιόβης Παυλίδης. Αρνητικά ψήφισε η ΛΑΣ και η παράταξη της Δέσποινας Χαραλαμπίδου (πλην Χειμώνα).  Η κ. Χαραλαμπίδου διευκρίνησε ότι θα ψήφιζε θετικά μόνο αν τις εργασίες κατασκευής του Τελωνείου τις έκανε το κράτος και αν υπήρχε έστω κι ένα μικρό τίμημα στην παραχώρηση.

(ΠΗΓΗ: Pliroforiodotis.gr)

Έχει διαβαστεί 66 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 27 °C
Άνεμος ΝΑ 1-2 μποφόρ

Παρασκευή, 19 Ιουλίου

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 18 ως 29 °C
Άνεμος Α 1-2 μποφόρ

Σάββατο, 20 Ιουλίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 18 ως 30 °C
Άνεμος ΑΒΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 152 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά