Κυριακή, 17 Νοέ, 2019

  • ΕΚΤΕΝΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ  ΣΤΗΝ ΕΡΤ 1 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΠΤΑ”
  • Κυκλοφόρησε "Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ" (Νο 577)
  • Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
  • Μεγάλη νίκη του ΦΙΛΙΠΠΟΥ στο μπάσκετ
  • Πολυτεχνείο 1973, Ικαρία 1993: Ο αφανής ήρωας Γιώργος Κηρύκου
  • Αγώνας και όχι… «καλοπιάσματα»
ΕΚΤΕΝΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ  ΣΤΗΝ ΕΡΤ 1 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΠΤΑ”1 Κυκλοφόρησε "Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ" (Νο 577)2 Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ3 Μεγάλη νίκη του ΦΙΛΙΠΠΟΥ στο μπάσκετ4 Πολυτεχνείο 1973, Ικαρία 1993: Ο αφανής ήρωας Γιώργος Κηρύκου5 Αγώνας και όχι… «καλοπιάσματα»6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Τι απάντησε ο Γ. Καμίνης στην «ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ» σχετικά με τις εξελίξεις με την ΠΓΔΜ

print
email
από Η Άλλη Άποψη
Τι απάντησε ο Γ. Καμίνης στην «ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ» σχετικά με τις εξελίξεις με την ΠΓΔΜ

Κατά  τη διάρκεια της συνέντευξη του στη Βέροια (Δευτέρα 11/6- συνοδευόμενος από τον Κ. Ασλάνογλου γραμματέα της Ν.Ε και Θ. Λιόλιο μέλος της Κ.Ε και αναπληρωτή γραμματέα της Ν.Ε) , ο Γιώργος Καμίνης εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής και δήμαρχος Αθήνας, ρωτήθηκε από την «ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ»  σχετικά με το ποια είναι τελικά η στάση του Κινήματος για το ζήτημα της ΠΓΔΜ με δεδομένο ότι υπάρχει πολυγλωσσία στις γραμμές του ενώ μέρος των στελεχών του τοπικά συμμετείχε στο σχετικό συλλαλητήριο. Αυτός απάντησε συγκεκριμένα:

«Εμείς έχουμε βγάλει μία ομόφωνη απόφαση στο Πολιτικό Συμβούλιο, ότι θα στηρίξουμε μία λύση εφόσον έλθει στη Βουλή, η οποία λύση θα είναι ακριβώς πάνω στην εθνική γραμμή.  Δηλαδή σύνθετη ονομασία , συνταγματική αναθεώρηση , ονομασία για όλες τις χρήσεις, μία λύση συνολική όχι σαλαμοποιημένη. Αυτό που έχω να πω είναι ότι τα συλλαλητήρια είναι μία πράξη στα οποία ο οποιοδήποτε είναι ελεύθερος να μετάσχει ή όχι Είμαστε ένα κόμμα το οποίο είναι κόμμα δημοκρατικό με ελευθερία απόψεων στο σύνολο του αλλά με μία ενιαία γραμμή προς τα έξω. Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο με το δικό μας κόμμα. Υπάρχουν και σε πάρα πολλά κόμματα αποχρώσεις, αλλά εμείς βγήκαμε πρώτον με μία συνέπεια, δεν πρέπει να ξεχνάμε τη συνέπεια μέσα στον χρόνο και στις προηγούμενες θέσεις  . Το Κίνημα Αλλαγής δεν άλλαξε καμία θέση  είναι πάνω στον κορμό της εθνικής θέσης- γραμμής όπως υπήρχε προτού ανακινηθεί το ζήτημα. Η κυβέρνηση έκανε το τεράστιο σφάλμα να πάει να χρησιμοποιήσει το «Μακεδονικό» για να πάει να διχάσει τον λαό γιατί πηγαίνοντας να προκαλέσει πρόβλημα στα κόμματα ουσιαστικά σε αυτό το ζήτημα διακυβεύεις  την ενότητα του λαού. Εμείς είμαστε ακριβώς στην αντίθετη όχθη. Είμαστε υπέρ της ενότητας πάνω στην εθνική γραμμή.»

Έχει διαβαστεί 129 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 12 °C
Άνεμος Β 1-2 μποφόρ

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 11 ως 17 °C
Άνεμος Α 1-2 μποφόρ

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 11 ως 18 °C
Άνεμος ΑΝΑ 0-1 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 110 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά