Παρασκευή, 19 Απρ, 2024

  • ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ Καταδικάζει την απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης. Αποτελεί στάδιο στη σχεδιαζόμενη διεθνή αναγνώριση του Κοσόβου
  • ΠΑΣΟΚ: Λείπει ο Μάρτης απ' τη Σαρακοστή... των ΝΑΤΟϊκών;
  • Συνάντηση Δημάρχου Βέροιας με τον Σύλλογο Μηχανικών Δημ. Υπαλ. Κεντρικής Μακεδονίας
  • Το Πρόγραμμα Λαμπαδηδρομίας της Ολυμπιακής Φλόγας στην Βέροια
  • Μισό εκατομμύριο ευρώ κάθε μέρα κοστίζει στον λαό η συμμετοχή στην πολεμική αποστολή της ΕΕ
  • ΚΚΕ: Ζητά μέτρα προστασίας του επιχειρησιακού προσωπικού της Πυροσβεστικής αλλά και μείωση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και ωραρίου εργασίας
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ Καταδικάζει την απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης. Αποτελεί στάδιο στη σχεδιαζόμενη διεθνή αναγνώριση του Κοσόβου1 ΠΑΣΟΚ: Λείπει ο Μάρτης απ' τη Σαρακοστή... των ΝΑΤΟϊκών;2 Συνάντηση Δημάρχου Βέροιας με τον Σύλλογο Μηχανικών Δημ. Υπαλ. Κεντρικής Μακεδονίας3 Το Πρόγραμμα Λαμπαδηδρομίας της Ολυμπιακής Φλόγας στην Βέροια 4 Μισό εκατομμύριο ευρώ κάθε μέρα κοστίζει στον λαό η συμμετοχή στην πολεμική αποστολή της ΕΕ5 ΚΚΕ: Ζητά μέτρα προστασίας του επιχειρησιακού προσωπικού της Πυροσβεστικής αλλά και μείωση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και ωραρίου εργασίας6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Ο άλλος πόλεμος...

Ξεχειλίζουν η οργή και η αγανάκτηση για τον «πόλεμο» στους χώρους δουλειάς, με 10 νεκρούς τις τελευταίες 12 μέρες. Κοινός παρονομαστής είναι η ένταση της εκμετάλλευσης και η έλλειψη μέτρων ασφαλείας, που κάνουν το μεροκάματο θανατηφόρα παγίδα για τους εργαζόμενους.Εργοδοσία, κράτος και ΕΕ είναι συνένοχοι. Με Οδηγίες και Κατευθύνσεις πο... Περισσότερα

Το κείμενο της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας του υποψηφίου δημάρχου Βέροιας Παύλου Παυλίδη Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

από Η Άλλη Άποψη
Το κείμενο της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας  του υποψηφίου δημάρχου Βέροιας Παύλου Παυλίδη Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Παύλος Παυλίδης: «Τέτοια κοροϊδία, τέτοια τραγικότητα δεν έχει ξαναζήσει αυτός ο δήμος!!»

Αγαπημένοι μου ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ καλησπέρα, καλώς ήρθατε.

Σας ευχαριστώ γι αυτό το υπέροχο ταξίδι.

Είναι μέρα χαράς, είναι μέρα ελπίδας, είναι μέρα αλλαγής της πορείας αυτού του τόπου, είναι μέρα ανατροπής.

Αυτός ο Δήμος είναι πολύ περήφανος, είναι ιστορικός και δεν ανέχεται αυτήν την κατάντια.
Δεν αντέχει άλλο το τίποτα, την μιζέρια, την αδιαφορία, την ανικανότητα.

Δεν θέλει να τον κοροϊδεύουν και να βλέπει να εξευτελίζονται δωρεές.

Δεν θέλει να βλέπει το ρεζίλι και την δυσφήμηση να φτάνει σε άλλες πόλεις.

Πείτε μου σας παρακαλώ: Μπορούμε να εμπιστευτούμε ανθρώπους που εξευτελίζουν εδώ και 10 χρόνια δωρεές και στεναχωρουν ευεργέτες;

Που ούτε ασανσέρ και σκάλες δεν μπορούν να κάνουν σωστά και μένουν τα κουφάρια τους ως μνημεία της ανικανότητας τους;
Το θράσος τους δεν έχει όρια. Αυτοί που δεν μπορούν να διαχειριστούν τα έργα του σήμερα, μιλάνε για τα φανταστικά έργα του μέλλοντος!!! Έφτασαν στο σημείο να μιλάνε για εκατομμύρια (20 και 19 λέει….). Σήμερα το πρωί τα έκαναν 40. Είναι να γελάς πραγματικά.

Τους είδατε; Έβγαλαν και κυκλοφορούν κάτι προκλητικά υπερμεγέθη πολυσέλιδα φυλλάδια, που προκαλούν την κοινή λογική. Όχι μόνο για το κόστος, αλλά και για την κοροϊδία των οκτώ πυλώνων που μεταμορφώθηκαν σε οκτώ άξονες.
Αλήθεια τώρα: Αυτοί που δεν μπόρεσαν να κάνουν τους 8 πυλώνες, είναι η εγγύηση για τους 8 άξονες; «Δράση» δεν είχαν ποτέ. Την «γνώση» την έχετε εσείς και θα πράξετε ανάλογα. Γιατί γνωρίζετε ότι σε ολόκληρη μελέτη του ΚΕΦΗΜ, ο Δήμος μας δεν βρίσκεται πουθενά.  Κι αντί να κρυφτούν καμαρώνουν.
Ειλικρινά αναρωτιέμαι πόσοι πολίτες είναι αυτοί που θα πάνε την Κυριακή στις κάλπες, να ψηφίσουν πάλι το ψέμα και την κοροϊδία.

Αυτοί όμως που είναι για γέλια, είναι αυτοί που μιλούν για καινοτομία και συμμετέχουν στον συνδυασμό που εξαφάνισε τις νέες τεχνολογίες.

Εκεί που γελάει ο κόσμος, είναι όταν τους ακούει να δεσμεύονται για αυτονόητα πράγματα που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν. Για Ευρωπαϊκές Οδηγίες και κανονισμούς που αν δεν εφαρμόσουν, ο Δήμος μας κινδυνεύει με πρόστιμα.

Τι δεν έχουμε ακούσει σε αυτές τις εκλογές!!!

Προχθές στο debate, μας είπε ο Δήμαρχος, ότι είμαστε τυχεροί που δεν έχουμε ισχυρούς ανέμους γι αυτό και δεν έχουμε πυρκαγιές στα δάση μας. Κι αφού δεν έχουμε ισχυρούς ανέμους γιατί έδωσε άδειες για ανεμογεννήτριες στα βουνά μας;

 

Ακούσαμε ετέρα υποψήφια να λέει ότι ευτυχώς τα δέντρα μας δεν είναι πεύκα, αλλά είναι διαφορετικά και δεν πήραμε φωτιά κι είμαστε τυχεροί.

Κι ειλικρινά αναρωτιέμαι ποιος είναι ο τυχερός τελικά και ποιος ο άτυχος!!!

Κι άντε να μην σχολιάσω την υποψήφια που άλλωστε είχε δηλώσει από μόνη της ότι θα φροντίσει να μάθει για τα προβλήματα του τόπου, στον οποίο ήταν Βουλευτής!!! Δεν μπορώ όμως να μην σχολιάσω το ότι ο σημερινός Δήμαρχος ήταν Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος. Και συνολικά 9 χρόνια υπεύθυνος για την Πολιτική Προστασία. Δεν γνωρίζει ούτε τα 50.000 στρέμματα πευκοδάσους, ούτε τις 3 μεγάλες δασικές πυρκαγιές τις χρονιές 1974, 1977 και 1993 στα δάση Δασκίου, Ριζωμάτων και Σελίου αντίστοιχα που έκαψαν 7500 στρέμματα πευκοδάσους ;

Φοβούνται! Πανικοβλήθηκαν βλέποντας ότι ερχόμαστε, συζητούν μεταξύ τους ότι κινδυνεύουν. Πρέπει να προβληματίζονται πολύ γι αυτά που θα βρούμε, όταν αποχωρήσουν. Κάποιοι ανέλαβαν να κάνουν αυτό που γνωρίζουν, γιατί μέχρι εκεί μπορούν. Έρχεται η μέρα που όσοι κατέφυγαν στην λασπολογία, θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Όλοι γνωρίζουν γι αυτούς,  ότι ο βούρκος που κινούνται είναι αντάξιος των προθέσεων τους και του χαρακτήρα τους. Όλοι γνωρίζουν το πώς ανδρώθηκε ο καθένας μας σε αυτήν την κοινωνία, πως και που δούλεψε και τι προσέφερε.  

Το πρόβλημα όμως δεν είναι ο πανικός, η ανταποδοτικότητα, το συμφέρον. Είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από τις κουρτίνες και κυκλοφορούν με το «είδωλο της αγνότητας». Από αυτούς κινδυνεύει πραγματικά ο τόπος.

Είναι αυτοί που δεν μπορούν να ενώσουν. Που δεν μπορούν να αντιληφτούν τις απαιτήσεις τις επόμενης ημέρας του Κλεισθένη.

Είναι όσοι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την δημοτική τους ομάδα και την διέλυσαν από συμπεριφορές και τρόπο διοίκησης. Που απαξίωσαν και ειρωνεύτηκαν όποιον αποχωρούσε. Και την ίδια στιγμή ζητούν να τους ξαναεμπιστευτει ο κόσμος για τα επόμενα 4 χρόνια!!!

Τέτοια κοροϊδία, τέτοια τραγικότητα δεν έχει ξαναζήσει αυτός ο δήμος!! Τι εμπιστοσύνη μπορεί να έχει κάποιος σε τέτοιες λογικές; 

Μέχρι σήμερα στην πολιτική είδα και άκουσα πολλά πράγματα. Πρώτη φορά όμως είδα Δήμαρχο να του λένε ότι έχει συνδυασμό συναλλαγής, με άτομα που είναι παιδιά εργαζομένων στον Δήμο, με άτομα που συγγενικά τους πρόσωπα πήραν απευθείας αναθέσεις έργων. Και τι έκανε ; Ούτε διέψευσε, ούτε απάντησε, ούτε αντέδρασε. Τίποτα. Έκανε όμως ένα πράγμα. Άφησε έκθετους όπως πάντα τους υποψήφιους του. Αυτούς που τρέχουν στους δρόμους να μαζεύουν ψήφους γι αυτόν.

Κι εγώ σας ρωτώ: Τι θέλουμε να ψηφίσουμε την Κυριακή, ποιος θέλουμε να μας διοικήσει; Αυτό το ψηφοδέλτιο της συναλλαγής που δεν το διαψεύδει ο επικεφαλής τους ή το δικό μας;

Ξέρετε η διαφορά μας αυτή ακριβώς είναι. Βάζουν υποψηφιότητα για να συνεχίσουν ή για να εξυπηρετήσουν. Κι όχι γιατί αγαπάνε τον τόπο, ούτε γιατί μπορούν κι έχουν τον τρόπο και την αντίστοιχη δυναμική.

Έχουμε κερδίσει ήδη την πρώτη νίκη.

Την νίκη της αξιοπιστίας, της δυναμικής, της αξιοπρέπειας, του ρεαλισμού, της σοβαρότητας. Στα μάτια τους φαίνεται ο πανικός τους. Δεν πίστευαν ποτέ πως ένας ΝΕΟΣ συνδυασμός μπορεί τόσο γρήγορα να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και να διεκδικήσει με αξιώσεις την διοίκηση του Δήμου. Ήταν τόση η αλαζονεία τους, που δεν τους άφησε ποτέ να κάνουν την αυτοκριτική τους.

Η δεύτερη νίκη είναι αυτή των ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ. Του πραγματικά ανεξάρτητου ψηφοδελτίου κι όχι του βαφτισμένου με δυο-τρεις προσθήκες.

Του ψηφοδελτίου που δεν χρωστά σε κανένα. Που δεν έχει υποχρεώσεις….. Που μπορούμε να πάμε απέναντι στον καθένα για να διεκδικήσουμε για τον Δήμο μας.

Η τοπική Αυτοδιοίκηση δεν έχει ανάγκη από χρίσματα. 

Δεν υπακούει σε κέντρα, σε άνωθεν εντολές. Δεν έχει γραμμές, δεν έχει σύνορα.
Έχει ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ. Είναι τεράστια η διαφορά. Καταλάβετε το.

Έχει την αγάπη και το μεράκι.

Έχει την διάθεση και την προσφορά.

Έχει στόχο και στρατηγική.

Έχει ΣΥΝ-εργασίες, ΣΥΝ-πορευση, έχει το ΣΥΝ που προσθέτει και δεν αφαιρει.

Έχει χαρά και προοπτική. Και δημιουργία. Και προσπάθεια. Και πολύ δουλειά.

Την τρίτη νίκη μας θα την κάνουμε την επόμενη Κυριακή. Μαζί σας.

Γιατί ο Δήμος που θέλουμε είναι ένας εντελώς διαφορετικός Δήμος. Ο δικός μας Δήμος διαθέτει  την ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ-την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ- την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
Ο δικός μας Δήμος έχει :

Ρολόι στην πλατεία Ωρολογίου

Έχει ένα όμορφο ποτάμι τον Τριπόταμο που μπορείς να περπατήσεις στις όχθες του

Έχει νέα γήπεδα

Έχει κόμβους και θέσεις στάθμευσης

Έχει Αντιδημαρχία Τουρισμού στην Βεργίνα και Αντιδημαρχία Καθαριότητας στο Μακροχώρι. Οργανωμένες, αποδοτικές, λειτουργικές

Έχει Αντιδημαρχία Δημοτικών Διαμερισμάτων που θα ασχολείται με όλες τις Κοινότητες του Δήμου μας

Έχει καθαριότητα χωρίς διακρίσεις και ρουσφέτια. Έχει κάδους πλυμένους και με καπάκια. Έχει ανακύκλωση πραγματική.

Ο δικός μας Δήμος δεν θα αφήσει τα ζώα να είναι αδέσποτα.

Έχει υπηρεσίες προς τους τουρίστες και την παραμονή τους στην περιοχή

Έχει την καινοτομία, τις νέες τεχνολογίες και τον «έξυπνο Δήμο» σε προτεραιότητα.

Την διεκδίκηση Πανεπιστημιακής Σχολής, την μεταφορά των ΚΤΕΛ

Έχει το Κέντρο Επιχειρήσεων και Σχεδιασμού, ένα κέντρο αιχμής και αντιμετώπισης της καθημερινότητας, αλλά και συλλογής δεδομένων προς εξαγωγή συμπερασμάτων κι αντιμετώπιση προβλημάτων του δημότη.

Εμείς μιλάμε για ισότιμη ανάπτυξη όλων των χωριών του Δήμου μας.

Εμείς μιλάμε για στοχευμένες, μελετημένες και προγραμματισμένες παρεμβάσεις σε κάθε περιοχή ανάλογα με τις ανάγκες των ανθρώπων της.

Ο δικός μας Δήμος θα συνεδριάζει όσες φορές απαιτείται τον χρόνο με τους επαγγελματικούς φορείς του τόπου, με τους επιστημονικούς, με τους ασχολούμενους με το αντικείμενο. Τέλος οι σχεδιασμοί για εμάς, χωρίς εμάς.

Όλοι μαζί θα διεκδικούμε το αύριο αυτού του τόπου. Κι όσοι θέλουν ας πάνε κόντρα σε αυτό που θα συμβαίνει. Όσοι μας βλέπουν ως ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ να διεκδικούμε, δεν πιστεύω ότι θα τολμήσουν να αδιαφορήσουν. Μόνο ενωμένοι και δυναμικά θα κερδίσουμε. Πάμε να βγάλουμε τον Δήμο μας από την κρίση. Την κοινωνική, την οικονομική, την καθίζηση και την πτώση που μας προσφέρουν. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΗΧΥΣ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ

Αγαπητοί συνδημότες.  Θα μπορούσαμε να παρουσιάζουμε για ώρες το όραμά μας για την οικονομική, επιχειρηματική και παραγωγική ανασυγκρότηση του Δήμου μας. Δεν το κάνουμε, όμως, τόσο για πρακτικούς λόγους όσο και για έναν ακόμα πολύ ουσιαστικό λόγο: Γιατί στεκόμαστε μπροστά σας με σεβασμό και εκτίμηση, δίνοντας μόνο το στίγμα του οράματός μας, χωρίς υπερβολές και αμφίβολες υποσχέσεις.

Ο Δήμος μας μπορεί.

Ο Δήμος μας θέλει έργα. Κι όχι λόγια και θεωρίες.

ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ. Συνδημότες ΜΟΥ. Είμαστε λίγες ώρες πριν από τις εκλογές.

Είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν θέλει να ψηφίσει έναν παλιό συνδυασμό, που έχει 9 χρόνια τους ίδιους Αντιδημάρχους, που ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν. Που εκτός από τον εαυτό τους δεν έβλεπαν άλλους ικανούς να διοικήσουν στον Δήμο μας. Που μιλάνε μόνο στις γιορτές για ισότητα και αξιοκρατία, αλλά ποτέ καμία γυναίκα δεν ανέλαβε θέση ευθύνης.

Είμαι σίγουρος ότι ο δημότης δεν θέλει πια να ψηφίσει όσους έχουν την λογική, που θέλει την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δημοτικό Συμβούλιο ως μηχανισμούς, ως κομματικά προπύργια, ως αποκατάσταση ατομικών προθέσεων.
Είμαι σίγουρος  ότι βαρεθήκατε τα τζάκια, το παρασκήνιο, τα δαχτυλίδια, τα ψεύτικα τα λόγια και τα προεκλογικά έργα βιτρίνας της τελευταίας στιγμής. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε να διοικούν τον Δήμο κοροϊδεύοντας. 
Ακούστε  με ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ:

Ο Δήμος μας πρέπει να στηριχτεί σε άτομα που αισθάνονται τα σημερινά αδιέξοδα του πολίτη. Που ακούν τα προβλήματα και μπορούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας.

Που θέλει και μπορεί να κρατήσει τους νέους, τα παιδιά μας, στον τόπο τους. Που θα δώσει βήμα και φωνή στην νέα γενιά. Γιατί ο Δήμος μας έχει μόνο να κερδίσει από αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Και σας υποσχόμαστε ότι σύντομα πολλά θα αλλάξουν γιατί μαζί δημιουργούμε τις ευκαιρίες ανάπτυξης. Το είπαμε θα το κάνουμε !

 

Ψηφίζοντας ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ, ψηφίζοντας ΠΑΥΛΙΔΗ, ψηφίζοντας τους άξιους και ικανούς υποψήφιους μας, ψηφίζετε μια Δημοτική Αρχή με ένα Δήμαρχο διεκδικητή και μαχητή, ανθρώπινο και παραγωγικό. Με δουλειά και χαμόγελο. Πολύ δουλειά. Με στόχο κι οργάνωση. Με όραμα και στρατηγική. Με αποφασιστικότητα και δυναμική. Με γνωριμίες και προσβάσεις. Δεν θέλουμε έναν διεκπεραιωτή, έναν διαχειριστή. Τέλος οι δικαιολογίες, τέλος η ανικανότητα, τέλος η μιζέρια, τέλος η ασυλία. Ως ε δ ώ ήταν.

Σας δίνω τον λόγο μου ότι θα δείτε έναν εντελώς διαφορετικό Δήμο από την  επόμενη μέρα. Έναν άλλο Δήμο, μια άλλη προοπτική και δυναμική. Έναν Δήμο που θα έχει συγκεκριμένες και σαφείς θέσεις για τη πατρίδα, την θρησκεία, την προσευχή, την παρέλαση, την Μακεδονία, την Βεργίνα μας. Κι όχι έναν Δήμο που για τις προσωπικές φιλοδοξίες του Δημάρχου, υποκύπτει σε κομματικές και πολιτικές σκοπιμότητες.

Όσοι με γνωρίζουν, όσοι με γνώρισαν ξέρουν ότι έχω ένα κουσούρι. Δεν είμαι πολιτικός. Κι ότι λέω το κάνω. Έτσι έμαθα στην ζωή μου να πορεύομαι, έτσι διοικώ εδώ και χρόνια. Έτσι θα παραμείνω όλη μου την ζωή.
Ο Δήμος μας πρέπει:

Να περάσει από την ασέβεια, την αναλγησία και την υποτίμηση του πολίτη, σε άλλη εποχή. Στην εποχή όπου ο πολίτης, ο δημότης, είναι πρωταγωνιστής. Με την συμμετοχή του, με τον εθελοντισμό του, με την ευαισθησία του. Πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να βγάλουμε τον τόπο από την κρίση. Πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κτίσουμε, να ζωντανέψουμε, να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει.

Η πολιτική ζωή του τόπου ήρθε η ώρα να αλλάξει. Ο τόπος μας δεν έχει ανάγκη από αυτόκλητους σωτήρες, από αυτούς που μετατρέπουν σε συγκοινωνούντα δοχεία την ιδιωτική τους επαγγελματική ενασχόληση με τα αξιώματα και τις συναφείς δραστηριότητες του Δήμου. Ούτε από αυτούς που μετέτρεψαν το αυτοδιοικητικό αξίωμα σε παράπλευρο επάγγελμα και έμμισθη οικονομική απολαβή. Εμείς, και τονίζω το «εμείς» οραματιζόμαστε ένα νέο αυτοδιοικητικό μοντέλο, με έμπειρα αλλά και νέα πρόσωπα με φρέσκιες ιδέες. Οραματιζόμαστε, και με τη δική σας θέληση θα το κάνουμε πράξη, ένα συμμετοχικό και συλλογικό αυτοδιοικητικό μοντέλο, που θα είναι στην υπηρεσία του «εμείς» και όχι στην αλαζονική κυριαρχία του «εγώ» και της αυλής μιας κλειστής παρέας. Εμείς λοιπόν έχουμε επιτυχημένους ανθρώπους. Επιστήμονες, τεχνοκράτες, καινοτόμους επιχειρηματίες κι επαγγελματίες. Που ξέρουν από δυσκολίες, που ζουν την καθημερινότητα. Εμείς οι ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ μπορούμε.

Είμαι πολύ περήφανος γι αυτόν τον συνδυασμό. Η δυναμική της παράταξης μας ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ σας, μπήκε μπροστά  σε αυτόν τον αγώνα και συνεχίζει την πορεία της νίκης. Ενώθηκαν συμφέροντα, παρασκήνιο, παλιές καραβάνες και αυτοί που θέλουν να νομίζουν ότι ελέγχουν την πολιτική ζωή αυτού του τόπου. Ήθελαν και θέλουν πάντα Δήμαρχο υπό κηδεμονία. Μοιράστηκαν υποσχέσεις, έταξαν τα πάντα. Αυτό γι αυτούς σημαίνει «καλό παιδί». Αυτά λοιπόν τα χαϊδεμένα και προστατευμένα, προσπάθησαν να σφετεριστούν ακόμα και την χυμοποίηση των ροδάκινων ως δικό τους έργο, ενώ είναι από Ευρωπαϊκά Προγράμματα. Όλα έπεσαν στο κενό. Μόνο κάτι φωτογραφίες συμπαράστασης στις αγαπημένες τους επιλογές έμειναν. Γιατί ο κόσμος ξύπνησε. Γιατί ο κόσμος αντιλαμβάνεται. 

Είμαι πολύ περήφανος για τον τίμιο αγώνα που έκαναν οι υποψήφιοι μου.

Σε αυτόν τον αγώνα ήταν μαζί μου και τους ευχαριστώ από καρδιάς, συναγωνιστές με εμπειρία, γνώση, δύναμη και ήθος. Ήρθε η ώρα, φίλες και φίλοι συνδημότες, να χειροκροτήσετε τους συναγωνιστές μου, να γνωρίσετε τους ανθρώπους που με προθυμία και ζήλο διαθέτουν τις δυνάμεις τους για να φέρουμε όλοι μαζί τον Δήμο Βέροιας στη θέση που του ανήκει, στη θέση που του αξίζει.

Την Κυριακή 26 Μαΐου, δώστε τη δύναμη στην αξιοσύνη, την εμπειρία και τη γνώση. Δώστε τη δύναμη στην ομάδα που έχει όραμα για τον τόπο μας και θα αγωνιστεί γι’ αυτό με αλήθεια, σοβαρότητα, ανιδιοτέλεια, εντιμότητα, καθαρή και ανοιχτή σκέψη, διαφάνεια, κοινωνική αλληλεγγύη, ισότητα και δικαιοσύνη.

Κάναμε μια όμορφη προσπάθεια και παρουσιάσαμε σε αυτόν τον Δήμο την καλύτερη δυνατή επιλογή για το αύριο και το μέλλον αυτού του τόπου.

Είμαι πολύ περήφανος για εσάς που μας ακολουθήσατε. Που μας πιστέψατε. Αλλά και για όλους τους άλλους που μας παρακολουθούν και μας εμπιστεύονται, που αντιλήφτηκαν το τι συμβαίνει σε αυτόν τον Δήμο.

Ούτε τα γκάλοπ, ούτε τα στοιχήματα δεν μας σταμάτησαν. Το δικό μας στοίχημα ισχυει για τα επόμενα 4 χρόνια. Είναι το στοίχημα μας με εσάς. Για εμάς, για όλους μας. Για τον τόπο μας, τις οικογένειες μας, τα παιδιά μας. Τα δικά μας παιδιά.

Σκοπός μας είναι να ενώσουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις του Δήμου Βέροιας, με κοινό όραμα την ανάπτυξη του τόπου μας και την ευημερία των συνδημοτών μας.

Σκοπός μας είναι να κερδίσει ο Δήμος μας το αύριο του, το μέλλον του.

Όχι άλλα χαμένα χρόνια!!!

Η ψήφος είναι πολύ κρίσιμη, πολύ υπεύθυνη

Εμπιστευτείτε μας κι εμείς θα σας το ανταποδώσουμε με το παραπάνω.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την συμπαράστασή σας.

Καλό αγώνα για τη νίκη του Δήμου Βέροιας.

Τελεία και παύλα. Τελεία και ΠΑΥΛΙΔΗ.

Καλή ψήφο ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ μου.

Καλή μας επιτυχία.

 

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Εκλογικής Περιφέρειας Βέροιας

ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου

ΑΝΘΥΜΙΑΔΗΣ ΑΥΤΑΝΤΙΛ του Γεωργίου

ΑΥΤΖΗ ΜΑΡΙΑ του Γρηγορίου

ΒΑΣΣΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Δημητρίου

ΒΡΑΝΑ ΤΑΤΙΑΝΑ του Δημητρίου

ΔΑΜΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη

ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ευαγγέλου

ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ  ΜΑΡΙΑ του Ευαγγέλου

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ του Κωνσταντίνου

ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ  ΣΑΡΙΟΓΛΟΥ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Αριστείδη

ΖΕΪΜΠΕΚΗ ΣΟΦΙΑ του  Νικολάου

ΖΕΡΔΑΛΗ  ΛΟΥΙΖΑ του Ονούφριου

ΖΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του  Ιωάννη

ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Φιλάρετου

ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  του Αναστασίου

ΚΑΡΑΤΖΙΟΥΛΑ  ΕΙΡΗΝΗ του Γεωργίου

ΚΑΡΚΕΛΗ ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ (ΦΙΛΙΩ) του Νικολάου

ΚΑΡΟΛΙΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)  του Αθανασίου

ΚΟΝΔΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Λεάνδρου-Νικολάου

ΚΟΥΠΕΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Ιωάννη

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Λάμπρου

ΜΑΝΟΚΟΥ ΜΑΡΙΑ  του  Δημήτερ

ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του  Παναγιώτη

ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΜΠΕΝΕΛΗΣ) του Θεοδώρου

ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Γρηγορίου

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη

ΝΟΝΙ ΚΛΕΒΙΣΑ του Ντουρίμ

ΠΑΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ του Γεωργίου

ΠΑΠΑΚΑΝΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (ΠΑΡΗΣ)  του Ιωάννη

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΤΕΟ) του Γρηγορίου

ΣΑΜΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Βλαδίμηρου

ΣΟΥΜΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Ιωάννη

ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Ιωάννη

ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Παναγιώτη

ΤΡΑΠΕΖΑΝΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Σωτηρίου

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ  ΔΑΒΟΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Χρήστου

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Λοιπών Εκλογικών Περιφερειών

ΑΠΟΣΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του  Ιωάννη (ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ)

ΓΟΥΛΤΙΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου (ΒΕΡΓΙΝΑΣ)

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του Βασιλείου  (ΜΑΚΕΔΟΝΙΔΟΣ)

ΔΟΜΑΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του Απόστολου (ΜΑΚΕΔΟΝΙΔΟΣ)

ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Ηρακλή (ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ)

ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του Παναγιώτη (ΔΟΒΡΑΣ)

ΝΟΥΡΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ του Θωμά (ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ)

ΞΑΦΕΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Σωτηρίου (ΒΕΡΓΙΝΑΣ)

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του Γεωργίου  (ΔΟΒΡΑΣ)

ΣΚΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΠΙΣΤΗ του Κωνσταντίνου (ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ)

ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Γεωργίου (ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ)

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αθανασίου (ΔΟΒΡΑΣ)

 

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας  Βεργίνας του Δήμου Βέροιας

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ  ΒΑΣΙΛΙΚΗ  του ΙΩΑΝΝΗ

ΝΤΟΒΑΣ ΘΩΜΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΑΠΑΗΛΙΑ ΗΛΙΑΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας Βέροιας του Δήμου Βέροιας

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ του Νικολάου

ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Αθανασίου

ΗΛΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ του Αριστείδη

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του Γεωργίου

ΛΟΥΡΗ ΣΥΜΕΛΑ του Αρκαδίου

ΜΙΧΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Πασχάλη

ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ του Λεωνίδα

ΠΑΠΑΝΔΡΩΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑ του Χρήστου

ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Ιγνατίου

ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου

ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου

ΤΟΛΙΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Ταξιάρχη

 

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας Μακροχωρίου του Δήμου Βέροιας

ΑΝΑΣΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Αθανασίου

ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Θεοδώρου

ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Ελευθερίου

ΜΗΤΣΙΟΥ ΕΥΜΟΡΦΙΑ του Χρήστου

ΜΙΣΑΗΛΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ του Νικολάου

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ του Λαζάρου

ΣΕΜΕΡΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Στέφανου

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας Νέας Νικομήδειας του Δήμου Βέροιας

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του Κωνσταντίνου

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του Παύλου

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ του Δημητρίου

ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη

 

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας Φυτειάς του Δήμου Βέροιας

ΒΥΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Θωμά

ΖΙΩΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Δημητρίου

ΖΟΥΤΣΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του Βασιλείου

ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Λάμπρου

ΤΣΙΛΗ ΜΕΛΕΤΙΝΗ του Συμεών

Έχει διαβαστεί 331 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ποιός είναι online

Έχουμε online 307 επισκέπτες και 0 μέλη.