Σε άλλο επίπεδο έχει περάσει τις τελευταίες ώρες η «αντιπαράθεση» ανάμεσα στην κυβέρνηση, στο ΠΑΣΟΚ και το κόμμα Τσίπρα, με αφορμή τις προχτεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την ενεργειακή ακρίβεια.Τσακώνονται φόρα παρτίδα για την πατρότητα των «κοστολογημένων» μέτρων και για το ποιος μπορεί καλύτερα να διαφυλάξει από τη μια τη δη... Περισσότερα
Τραγωδία στη Βέροια: Νεκρό βρέφος 6 μηνών . Συνελήφθη η μητέρα του
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Εικόνες που παραπέμπουν σε αρχαία τραγωδία εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης (9.1.2024)στονοσοκομείο Βέροιας,όπου οι παππούδες ενός παιδιού μετέφεραννεκρό ένα βρέφος6 μηνών που το είχε σκοτώσει η μητέρα του. Η 37χρονη γυναίκα συνελήφθη από τις Αρχές.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί, οπαππούςκαι ηγιαγιάπήγαν στο νοσοκομείο σε κατάσταση αλλοφροσύνης, με το αγοράκι, παιδί της κόρης τους, στην αγκαλιά τους. Οι παππούδες, όπως αναφέρει το veriotis.gr, ειδοποιήθηκαν από τα μικρά αδέρφια του παιδιού και έσπευσαν στο σπίτι, όπου βρήκαν το παιδί κακοποιημένο. Ο πατέρας του παιδιού φέρεται ότι ήταν απών.
Το μωρό, ήδη από την άφιξή του στο νοσοκομείο, δεν είχε σφυγμό, ενώ δεν εκδήλωσε καμία αντίδραση. Σύμφωνα με πληροφορίες, στραγγάλισε το παιδί της, το οποίο έφερε και σοβαράτραύματα.Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες ανάνηψης που όμως απέβησαν μάταιες.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι υποψίες για τον θάνατο του βρέφους στρέφονται στη μητέρα του, η οποία έχει ιστορικό νοσηλειών για ψυχιατρικά προβλήματα και έχει συλληφθεί.
Ο παππούς και η γιαγιά έλεγαν ότι η κόρη τους είχε έντοναψυχολογικά προβλήματακαι πάσχει από βαριά κατάθλιψη, ενώ κατά πληροφορίες, είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Ηγυναίκα, 37 ετών,κάτοικος Μακροχωρίουκαι μητέρα άλλων δυο ανήλικων παιδιών συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας.
Στο Νοσοκομείο βρέθηκε άμεσα κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ., το οποίο θα διερευνήσει επακριβώς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το άτυχο αγοράκι έχασε τη ζωή του.