Δευτέρα, 22 Ιούλ, 2019

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Η ΚΟ του ΚΚΕ θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα του λαού με προτάσεις νόμου και τροπολογίες
  • Τα στερνά και τα πρώτα…
  • Ευδοκίμως τερματήσας
  • Συνεδρίαση μισής ώρας!
  • ΠΑΜΕ: Να μην περάσουν οι αλλαγές στο ΣΕΠΕ
  • «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Καταψήφισε τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Μεταφορών της χώρας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Η ΚΟ του ΚΚΕ θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα του λαού με προτάσεις νόμου και τροπολογίες1 Τα στερνά και τα πρώτα…2 Ευδοκίμως τερματήσας3 Συνεδρίαση μισής ώρας!4 ΠΑΜΕ: Να μην περάσουν οι αλλαγές στο ΣΕΠΕ5 «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Καταψήφισε τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Μεταφορών της χώρας6

Το Σχόλιο της Ημέρας

www.drasi-gnosi.gr: Η ιστοσελίδα της ισότιμης παρουσίας

print
email
από Η Άλλη Άποψη
www.drasi-gnosi.gr: Η ιστοσελίδα της ισότιμης παρουσίας

“Πρώτος μεταξύ ίσων” δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, από την πρώτη κιόλας ημέρα που ανακοίνωσε τον συνδυασμό του “Δράση με Γνώση”. Την πεποίθησή του αυτήν την έκανε πράξη και στην ιστοσελίδα του συνδυασμού του, www.drasi-gnosi.gr, όπου όσοι συμπολίτες μας το επιθυμούν, μπορούν να γνωρίσουν όλους τους υποψήφιους.

Στην ιστοσελίδα είναι αναρτημένα τα βιογραφικά όλων των υποψηφίων, μαζί με φωτογραφία τους. Το κυριότερο, όμως, είναι ότι η ιστοσελίδα είναι ένα συλλογικό, ζωντανό βήμα έκφρασης. Μέσα στα βιογραφικά τους, οι υποψήφιοι καταγράφουν τα προβλήματα της Βέροιας ή του χωριού τους, παρουσιάζουν τις ανάγκες των συμπολιτών τους ή των συγχωριανών τους, σε κάθε τόπο ξεχωριστά, καταθέτουν τις προτάσεις τους για να επιλυθούν τα προβλήματα. Ταυτοχρόνως, αξιολογούν και θέτουν προτεραιότητες  προκειμένου ο Δήμος Βέροιας να ανακτήσει την παλιά δυναμική και ανάπτυξή του.

Εάν θέλετε να τους γνωρίσετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.drasi-gnosi.gr και, ακόμη καλύτερα, καταθέστε και τις δικές σας προτάσεις για το μέλλον του δήμου μας. Η θέση “Συμμετέχω – Ο τόπος μου” δημιουργήθηκε για αυτόν ακριβώς τον σκοπό, στην προσπάθεια του συνδυασμού “Δράση με Γνώση” να πυκνώσει τις επαφές του με όλους τους συμπολίτες μας.

Έχει διαβαστεί 223 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως καθαρός
Κυρίως καθαρός
Θερμοκρασία 24 °C
Άνεμος ΒΒΔ 1-2 μποφόρ

Τρίτη, 23 Ιουλίου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 21 ως 33 °C
Άνεμος ΒΒΔ 2-3 μποφόρ

Τετάρτη, 24 Ιουλίου

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 19 ως 32 °C
Άνεμος Β 2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 115 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά