Παρασκευή, 27 Νοέ, 2020

• Αφού «θησαύρισαν»…μπαίνει πλαφόν στις τιμές των τεστ ανίχνευσης κορονοϊού
  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 27/11
  • Η Ελλάδα πάνω από το μέσο όρο της ΕΕ σε θανάτους ανά πληθυσμό
  • ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ: Να δεσμευτούν ξενοδοχεία και καταλύματα για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού
  • ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΝΑΟΥΣΑΣ  «ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ»: Απαιτούμε από την κυβέρνηση να ακυρώσει το πρόστιμο της ντροπής!
  • Τάσος Μπαρτζώκας για νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας: Μένουμε όρθιοι και δυνατοί μέχρι τις καλύτερες μέρες που έρχονται
Αφού «θησαύρισαν»…μπαίνει πλαφόν στις τιμές των τεστ ανίχνευσης κορονοϊού1 Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 27/112 Η Ελλάδα πάνω από το μέσο όρο της ΕΕ σε θανάτους ανά πληθυσμό3 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ: Να δεσμευτούν ξενοδοχεία και καταλύματα για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού4 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΝΑΟΥΣΑΣ  «ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ»: Απαιτούμε από την κυβέρνηση να ακυρώσει το πρόστιμο της ντροπής! 5 Τάσος Μπαρτζώκας για νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας: Μένουμε όρθιοι και δυνατοί μέχρι τις καλύτερες μέρες που έρχονται6

Αγιάτρευτο αδιέξοδο

Ενα από τα αιτήματα που κυριάρχησαν και στη χτεσινή απεργιακή κινητοποίηση ήταν αυτό της άμεσης επίταξης του ιδιωτικού τομέα της Υγείας, της ένταξής του σε ένα ενιαίο κρατικό σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας, αξιοποιώντας το προσωπικό, τον εξοπλισμό και τις υποδομές του. Ομως, ακόμα και αυτήν την ώρα, που οι ανάγκες έχουν ξεπερά... Περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Το περιστατικό βίας που συνέβη το Σάββατο 16-11 στα επείγοντα του Νοσοκομείου Βέροιας σε βάρος ειδικευόμενου γιατρού , ήρθε να προστεθεί στα προηγούμενα επεισόδια που έγιναν κατά καιρούς σε βάρος εργαζόμενων (γιατρών, νοσηλευτών, φυλάκων κ.λ.π.).

Είναι αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης απαξίωσης του έργου που προσφέρουν οι εργαζόμενοι στην Δημόσια Υγεία από την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών. Η μείωση της κρατικής χρηματοδότησης , η ανυπαρξία μέτρων για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων, η διαιώνιση των ελλείψεων προσωπικού, η επέκταση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων είναι συνέπεια της υλοποίησης της στρατηγικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για λειτουργία των δημόσιων μονάδων με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, ως «αυτοτελείς επιχειρηματικές μονάδες» με λιγότερο και φθηνότερο προσωπικό.

Οι υποσχέσεις και τα χτυπήματα στον ώμο πρέπει να πάρουν τέλος.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

Άμεση πρόσληψη επαρκούς αριθμού μόνιμου προσωπικού φύλαξης για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του Νοσοκομείου και να μπει φωτισμός στους χώρους των πάρκινγκ.

Άμεση πρόσληψη του αναγκαίου αριθμού μόνιμων τραυματιοφορέων.

Άμεση μονιμοποίηση όλων των συναδέλφων που υπηρετούν στην Υγεία με διάφορες μορφές εργασίας (επικουρικοί, Ο.Α.Ε.Δ., μπλοκάκι, ατομικές συμβάσεις κ.λ.π.) ως γιατροί, νοσηλευτές, παραϊατρικό προσωπικό, διοικητικοί, τεχνικοί, καθαριότητα, σίτιση, φύλαξη και πλυντήρια.

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

Καθαρός
Άνεμος Β 0-1 μποφόρ

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου

Λιακάδα
Άνεμος ΔΝΔ 0-1 μποφόρ

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου

Άνεμος ΝΑ 0-1 μποφόρ

Έχουμε online 185 επισκέπτες και 1 μέλος.