Σάββατο, 14 Δεκ, 2019

• Μπάσκετ Α2: Έχασε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ
  • Δείγμα αλληλεγγύης: Μπουφάν στα δέντρα της Έδεσσας για εκείνους που έχουν πραγματική ανάγκη!
  • «Ψίχουλα» από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων
  • ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΑΝΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ: Μαζική και μαχητική διαδήλωση μαχητική διαδήλωση ως τη Βουλή κόντρα στις αντίξοες καιρικές συνθήκες
  •  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ: Αλλο ένα αποκαλυπτικό ευχολόγιο
  • ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: Κανείς εργαζόμενος χωρίς Δώρο Χριστουγέννων
Μπάσκετ Α2: Έχασε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ1 Δείγμα αλληλεγγύης: Μπουφάν στα δέντρα της Έδεσσας για εκείνους που έχουν πραγματική ανάγκη!2 «Ψίχουλα» από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων3 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΑΝΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ: Μαζική και μαχητική διαδήλωση μαχητική διαδήλωση ως τη Βουλή κόντρα στις αντίξοες καιρικές συνθήκες4  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ: Αλλο ένα αποκαλυπτικό ευχολόγιο5 ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: Κανείς εργαζόμενος χωρίς Δώρο Χριστουγέννων6

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Το περιστατικό βίας που συνέβη το Σάββατο 16-11 στα επείγοντα του Νοσοκομείου Βέροιας σε βάρος ειδικευόμενου γιατρού , ήρθε να προστεθεί στα προηγούμενα επεισόδια που έγιναν κατά καιρούς σε βάρος εργαζόμενων (γιατρών, νοσηλευτών, φυλάκων κ.λ.π.).

Είναι αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης απαξίωσης του έργου που προσφέρουν οι εργαζόμενοι στην Δημόσια Υγεία από την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών. Η μείωση της κρατικής χρηματοδότησης , η ανυπαρξία μέτρων για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων, η διαιώνιση των ελλείψεων προσωπικού, η επέκταση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων είναι συνέπεια της υλοποίησης της στρατηγικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για λειτουργία των δημόσιων μονάδων με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, ως «αυτοτελείς επιχειρηματικές μονάδες» με λιγότερο και φθηνότερο προσωπικό.

Οι υποσχέσεις και τα χτυπήματα στον ώμο πρέπει να πάρουν τέλος.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

Άμεση πρόσληψη επαρκούς αριθμού μόνιμου προσωπικού φύλαξης για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του Νοσοκομείου και να μπει φωτισμός στους χώρους των πάρκινγκ.

Άμεση πρόσληψη του αναγκαίου αριθμού μόνιμων τραυματιοφορέων.

Άμεση μονιμοποίηση όλων των συναδέλφων που υπηρετούν στην Υγεία με διάφορες μορφές εργασίας (επικουρικοί, Ο.Α.Ε.Δ., μπλοκάκι, ατομικές συμβάσεις κ.λ.π.) ως γιατροί, νοσηλευτές, παραϊατρικό προσωπικό, διοικητικοί, τεχνικοί, καθαριότητα, σίτιση, φύλαξη και πλυντήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

Τα Πιο Δημοφιλή

Περιοδικά σύννεφα
Άνεμος ΒΔ 2-3 μποφόρ

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου

Βροχή
Άνεμος ΒΒΔ 2-4 μποφόρ

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου

Άνεμος ΝΝΑ 0-1 μποφόρ

Έχουμε online 189 επισκέπτες και 1 μέλος.

Αρχική σελίδα για κινητά