Κυριακή, 05 Ιούλ, 2020

• ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ: Καλεί τους γονείς να καταδικάσουν το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις
  • Γιατί σιωπούν οι φορείς της Ημαθίας
  • Δεν έχει άδικο…
  • ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ:Δημοσίευμα για την υπόθεση Καλογρίτσα και τα περί σχέσεων με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
  • Ανακοίνωση ΔΕΥΑΝ: Αποτελέσματα Χημικής Ανάλυσης λυμάτων
  • Νικόλας Καρανικόλας: «Τελικά, αυτό που έχει σημασία είναι το έργο...»
ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ: Καλεί τους γονείς να καταδικάσουν το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις1 Γιατί σιωπούν οι φορείς της Ημαθίας2 Δεν έχει άδικο…3 ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ:Δημοσίευμα για την υπόθεση Καλογρίτσα και τα περί σχέσεων με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ4 Ανακοίνωση ΔΕΥΑΝ: Αποτελέσματα Χημικής Ανάλυσης λυμάτων5 Νικόλας Καρανικόλας: «Τελικά, αυτό που έχει σημασία είναι το έργο...»6

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Το περιστατικό βίας που συνέβη το Σάββατο 16-11 στα επείγοντα του Νοσοκομείου Βέροιας σε βάρος ειδικευόμενου γιατρού , ήρθε να προστεθεί στα προηγούμενα επεισόδια που έγιναν κατά καιρούς σε βάρος εργαζόμενων (γιατρών, νοσηλευτών, φυλάκων κ.λ.π.).

Είναι αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης απαξίωσης του έργου που προσφέρουν οι εργαζόμενοι στην Δημόσια Υγεία από την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών. Η μείωση της κρατικής χρηματοδότησης , η ανυπαρξία μέτρων για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων, η διαιώνιση των ελλείψεων προσωπικού, η επέκταση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων είναι συνέπεια της υλοποίησης της στρατηγικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για λειτουργία των δημόσιων μονάδων με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, ως «αυτοτελείς επιχειρηματικές μονάδες» με λιγότερο και φθηνότερο προσωπικό.

Οι υποσχέσεις και τα χτυπήματα στον ώμο πρέπει να πάρουν τέλος.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

Άμεση πρόσληψη επαρκούς αριθμού μόνιμου προσωπικού φύλαξης για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του Νοσοκομείου και να μπει φωτισμός στους χώρους των πάρκινγκ.

Άμεση πρόσληψη του αναγκαίου αριθμού μόνιμων τραυματιοφορέων.

Άμεση μονιμοποίηση όλων των συναδέλφων που υπηρετούν στην Υγεία με διάφορες μορφές εργασίας (επικουρικοί, Ο.Α.Ε.Δ., μπλοκάκι, ατομικές συμβάσεις κ.λ.π.) ως γιατροί, νοσηλευτές, παραϊατρικό προσωπικό, διοικητικοί, τεχνικοί, καθαριότητα, σίτιση, φύλαξη και πλυντήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

Τα Πιο Δημοφιλή

Καταιγίδες
Άνεμος ΒΒΔ 3-4 μποφόρ

Κυριακή, 05 Ιουλίου

Κυρίως συννεφιασμένος με καταιγίδες
Άνεμος ΑΝΑ 2-3 μποφόρ

Δευτέρα, 06 Ιουλίου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Άνεμος Β 1-2 μποφόρ

Έχουμε online 118 επισκέπτες και 1 μέλος.

Αρχική σελίδα για κινητά