Η συζήτηση στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τη θέση του ΚΚΕ ότι η συνταγματική αναθεώρηση στοχεύει σε ένα πιο ισχυρό και ευέλικτο κράτος για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, επομένως πιο εχθρικό και επιθετικό απέναντι στον λαό. Τόσο οι προτάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας όσο και η στάση των άλλων κομμ... Περισσότερα
Με επιτυχία η εκδήλωση για την δωρεά μυελού των οστών στη Βέροια
από Η Άλλη Άποψη
Στην κατάμεστη αίθουσα της δημόσιας Βιβλιοθήκης της Βέροιας το Κέντρο Υγείας Βέροιας, τπραγματοποίησε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 το πρωί ενημερωτική εκδήλωση για την δωρεά μυελού των οστών. Ομιλήτρια: κα Νίκζα Πολυξένη, Ιατρός Βιοπαθολόγος, Επιμελήτρια Α', Αιμοδοσία Νοσοκομείου Νάουσας.
Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, χαιρετισμό έκανε ο ο Υπεύθυνος Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Βέροιας Δημήτρης Θεοδωρίδης Δημήτρης, ο οποίος τόνισε: «Πιστεύω ότι η εθελοντική προσφορά όλων θα αποτελέσει το θεμέλιο λίθο για την υλοποίηση της προσπάθειάς μας να βοηθήσουμε ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα, να δούμε πόσο σημαντικός μπορεί να είναι ο ένας για τη ζωή του άλλου, να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να ενημερωθεί και να γίνουμε όλοι μαζί μέρος της αλυσίδας ζωής.»
Στο χώρο υποδοχής γινόταν εγγραφή νέων εθελοντών, ενώ στο τέλος σχηματίστηκε αλυσίδα ζωής από παιδιά.