Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
  • Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή
  • Αποστολή
  • ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος
  • Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο
  • Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός
ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»1 Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή2 Αποστολή3 ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος4 Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο5 Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ: Απεργία για την απόλυση συνδικαλίστριας πριν τις εκλογές στο σωματείο

από Η Άλλη Άποψη
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ: Απεργία για την απόλυση συνδικαλίστριας πριν τις εκλογές στο σωματείο

Απεργιακή συγκέντρωση για την απόλυση συνδικαλίστριας πριν από τις εκλογές στο σωματείο εργαζομένων, πραγματοποιείται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας 3 Ιούλη, έξω από την πύλη του Νοσοκομείου Νάουσας, μετά από κάλεσμα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νάουσας (ΕΚΝ), απαιτώντας την επαναπρόσληψη της απολυμένης συνδικαλίστριας, εργολαβικής εργαζόμενης στην σίτιση του νοσοκομείου.

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη αντιδρώντας στην απόλυση, ενώ τη στήριξη τους δηλώνουν οι εργαζόμενοι στη καθαριότητα του δήμου Νάουσας.

Στην κινητοποίηση παραβρίσκεται και η Ελένη Μπακιρλή, υγειονομικός στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ, η οποία μιλώντας, μεταξύ άλλων σημείωσε ότι, η απόλυση της εργαζόμενης εντάσσεται στην προσπάθεια να γίνουν σωματεία σφραγίδες, σωματεία που θα σκύβουν το κεφάλι και δεν θα αντιστέκονται στην συνολικότερη πολιτική εμπορευματοποίησης της υγείας, της μετατροπής του νοσοκομείου σε "επιχείρηση» και του ασθενούς σε "πελάτη".

Θέλουν να σταματήσουν την συνδικαλιστική μας δράση. Δεν θα το επιτρέψουμε αυτό, τόνισε, μεταξύ άλλων, η απολυμένη συνδικαλίστρια, Χρυσάνθη Μπόλα, μιλώντας στην κινητοποίηση.

Σε ανακοίνωσή του, μεταξύ άλλων, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νάουσας «καταγγέλλει την απαράδεκτη και εκδικητική απόλυση της συναγωνίστριας μας» και επισημαίνει ότι, «η απόλυση έγινε με προκλητικό τρόπο τρεις μέρες (την Παρασκευή 30 Ιούνη), πριν τις εκλογές του σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου (την Δευτέρα 3 Ιούλη), ενόψει των οποίων πρωτοστάτησε για την δημιουργία αγωνιστικού ψηφοδελτίου. Έπειτα από την πρωτοπόρα δράση της όλο το προηγούμενο διάστημα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων».


Έχει διαβαστεί 779 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 567 επισκέπτες και 0 μέλη.