Μόνο οργή προκαλεί η προσπάθεια της κυβέρνησης να δικαιολογήσει και να συγκαλύψει όχι μόνο τα πραγματικά γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατο 15 ανθρώπων ανοιχτά της Χίου, αλλά κυρίως τον ένοχο, που είναι η πολιτική της και η πολιτική της ΕΕ ενάντια σε πρόσφυγες και μετανάστες. Περισσότερα
Ροδοχώρι: Εκδήλωση για το Alzheimer
από Η Άλλη Άποψη
Στα πλαίσια της ενημέρωσης και προστασίας της υγείας των μελών των ΚΑΠΗ του «Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Νάουσας»,την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 και στο ΚΑΠΗ Ροδοχωρίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη της «Ελληνικής Εταιρίας Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών».
Στα πλαίσια αυτής έγινε νευρολογική/ ψυχιατρική αξιολόγηση των ενδιαφερόμενων μελών του ΚΑΠΗ, ενώ τους δόθηκαν συμβουλές για τους τρόπους αντιμετώπισης της νόσου.
Ανάλογες επισκέψεις της «Ελληνικής Εταιρίας Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών», θα πραγματοποιηθούν και στα άλλα ΚΑΠΗ του Ν.Π.