Σάββατο, 14 Δεκ, 2019

  • Μπάσκετ Α2: Έχασε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ
  • Δείγμα αλληλεγγύης: Μπουφάν στα δέντρα της Έδεσσας για εκείνους που έχουν πραγματική ανάγκη!
  • «Ψίχουλα» από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων
  • ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΑΝΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ: Μαζική και μαχητική διαδήλωση μαχητική διαδήλωση ως τη Βουλή κόντρα στις αντίξοες καιρικές συνθήκες
  •  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ: Αλλο ένα αποκαλυπτικό ευχολόγιο
  • ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: Κανείς εργαζόμενος χωρίς Δώρο Χριστουγέννων
Μπάσκετ Α2: Έχασε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ1 Δείγμα αλληλεγγύης: Μπουφάν στα δέντρα της Έδεσσας για εκείνους που έχουν πραγματική ανάγκη!2 «Ψίχουλα» από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων3 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΑΝΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ: Μαζική και μαχητική διαδήλωση μαχητική διαδήλωση ως τη Βουλή κόντρα στις αντίξοες καιρικές συνθήκες4  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ: Αλλο ένα αποκαλυπτικό ευχολόγιο5 ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: Κανείς εργαζόμενος χωρίς Δώρο Χριστουγέννων6

Το Σχόλιο της Ημέρας

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΟΦΨΥ ΗΜΑΘΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ (Π.Ο.Σ.Ο.Ψ.Υ.)

print
email
από Η Άλλη Άποψη
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΟΦΨΥ ΗΜΑΘΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ (Π.Ο.Σ.Ο.Ψ.Υ.)

  Το διήμερο 28 και 29 Νοεμβρίου, ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας συμμετείχε με τον Πρόεδρό του Γιώργο Σαλιάγκα σε δύο Συνέδρια στην Αθήνα.

  Το πρώτο ήταν το Πανελλήνιο Συνέδριο Συλλόγων Ασθενών που πραγματοποιήθηκε στο Ξεν. «DIVANI KARAVEL» με την παρουσία του Υπ. Υγείας κ. Κικίλια και 400 περίπου εκπροσώπων από Συλλόγους Ασθενών από ολόκληρη την Ελλάδα.

  Στη διάρκεια του Συνεδρίου αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούσαν προβλήματα μεγάλου φάσματος ασθενειών, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα θέματα της Ψυχικής Υγείας, αφού αυτή εμπλέκεται σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες των ασθενών που έχουν ανάγκη ψυχικής υποστήριξης. Σημαντική και ουσιαστική ήταν η εισήγηση της Προέδρου της Π.Ο.Σ.Ο.Ψ.Υ. Κατερίνας Νομίδου με θέμα τα Δικαιώματα των Ασθενών.

  Στις 29/11 σε κεντρικό ξενοδοχείο πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Π.Ο.Σ.Ο.Ψ.Υ., στο Δ.Σ. της οποίας συμμετέχει ο Πρόεδρος του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας Γ. Σαλιάγκας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Συλλόγων και Οργανώσεων για την Ψυχική Υγεία από όλη τη χώρα.

  Συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία και έγινε ο προγραμματισμός των δράσεων για το 2020, με στόχο τόσο την προώθηση των θεμάτων και προβλημάτων που έχουν σχέση με την ψυχική υγεία όσο και την ενδυνάμωση και ανάπτυξη του κινήματος των ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας και των οικογενειών – φροντιστών τους για την προάσπιση των δικαιωμάτων τους, τον αποστιγματισμό της ψυχικής ασθένειας, την κοινωνική και επαγγελματική επανένταξή τους και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

 

 

 

Έχει διαβαστεί 61 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

 

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 12 °C
Άνεμος ΒΔ 2-3 μποφόρ

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου

Βροχή
Βροχή
Θερμοκρασία 7 ως 11 °C
Άνεμος ΒΒΔ 2-4 μποφόρ

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 6 ως 14 °C
Άνεμος ΝΝΑ 0-1 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 104 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά