Σάββατο, 19 Οκτ, 2019

  • Εχασε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ από τον...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
  • ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΛΟΚΩΝ: Με μεγάλη συμμετοχή η διευρυμένη συνεδρίαση της Γραμματείας της Επιτροπής
  • Ερώτηση Καρασαρλίδου για συμψηφισμό των εργοσήμων αγροτών με ασφαλιστικές εισφορές
  • Δύο μεγάλα δίκτυα ποδηλατοδρόμων και δωρεάν κοινόχρηστα ποδήλατα θα αποκτήσει η Πάτρα (Ας τα βλέπουν οι δικοί μας τοπικοί άρχοντες!)
  • Αλήθειες και ψέματα γύρω από τη νέα επίθεση στην Κοινωνική Ασφάλιση
  • Το βιβλίο του Κώστα Κουτρουμπάκη «Ο Μαραγκός» θα παρουσιαστεί στην Βέροια τη Δευτέρα 21/10
Εχασε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ από τον...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ1 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΛΟΚΩΝ: Με μεγάλη συμμετοχή η διευρυμένη συνεδρίαση της Γραμματείας της Επιτροπής2 Ερώτηση Καρασαρλίδου για συμψηφισμό των εργοσήμων αγροτών με ασφαλιστικές εισφορές3 Δύο μεγάλα δίκτυα ποδηλατοδρόμων και δωρεάν κοινόχρηστα ποδήλατα θα αποκτήσει η Πάτρα (Ας τα βλέπουν οι δικοί μας τοπικοί άρχοντες!)4 Αλήθειες και ψέματα γύρω από τη νέα επίθεση στην Κοινωνική Ασφάλιση5 Το βιβλίο του Κώστα Κουτρουμπάκη «Ο Μαραγκός» θα παρουσιαστεί στην Βέροια τη Δευτέρα 21/106

Το Σχόλιο της Ημέρας

Τι θα γίνει με το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας;

print
email
από Η Άλλη Άποψη

Ενημέρωση για την κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας έκανε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Αλεξάνδρειας στη συνεδρίαση της Τετάρτης 10/2  Νίκος Μπρουσκέλης. «Δεν ξέρουμε αν το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας καταφέρει να βγάλει εφημερίες. Μίλησε ακόμη τα Περιφερειακά Ιατρεία που κάποια υπολειτουργούν ή έχουν κλείσει όπως του Νεοχωρίου που δεν έχει καθόλου γιατρό , ή του Νησίου που έχει γιατρό αλλά μια φορά στις δυο εβδομάδες».

«Γίνεται μια προσπάθεια για να βγουν οι εφημερίες αλλά με τα περιφερειακά ιατρεία υπάρχει πρόβλημα" είπε ο δήμαρχος. "Υπάρχουν διαβεβαιώσεις για ασφαλείς εφημερίες. Το θέμα είναι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ειλημμένες αποφάσεις. Πρέπει να δούμε το θέμα κεντρικά. Να γίνει συντονισμένη συνεργασία φορέων για να αποφύγουμε την υποβάθμιση. Να λειτουργήσουν τα ΠΕΔΥ σε Βέροια και Νάουσα, να λειτουργήσει το Νοσοκομείο. Όχι όμως εις βάρος μας. Μείναμε με 7 γιατρούς και τα περιφερειακά ιατρεία έχουν πρόβλημα». Γ. Σπυρίδης σημείωσε ότι υπάρχει υποβάθμιση της Υγείας συνολικά. Η Ολγα Μοσχοπούλου: Μίλησε για την έλλειψη προσωπικού για την στελέχωση τόσο του Κ.Υ. αλλά και των περιφερειακών ιατρείων, Ζήτησε την συντονισμένη συνεργασία φορέων, Βουλευτών, Δημοτικής Αρχής για «να αποφύγουμε την υποβάθμιση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης στον Δήμο μας».

Έχουμε και άλλες φόρες αναφερθεί στο όλο ζήτημα. Να υπογραμμίσουμε ότι δεν είναι διοικητικό πρόβλημα αλλά πρώτιστα πολιτικό πάντα σε σχέση με την ακολουθούμενη-διαχρονικά- πολιτική για τη Δημόσια Υγεία. Επομένως προς τα εκεί θα πρέπει να στραφούν αγωνιστικά οι φορείς της περιοχής για λύσεις!

Έχει διαβαστεί 295 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Καθαρός
Καθαρός
Θερμοκρασία 16 °C
Άνεμος ΑΒΑ 1-2 μποφόρ

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 12 ως 24 °C
Άνεμος ΒΑ 1-2 μποφόρ

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 12 ως 25 °C
Άνεμος ΒΒΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 96 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά