Δευτέρα, 24 Σεπ, 2018

  •  Προεκλογικά…
  •  Παρουσιάστηκε με επιτυχία το βιβλίο του Στέργιου Αποστόλου "Πτυχές από την ιστορία των παραταξιακών αντιπαραθέσεων στη Νάουσα (1627-1918)"
  • ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ: Για το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών
  • Κυκλοφόρησε "Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ" (Νο 522)
  • Εκδήλωση της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Βέροιας στη Βεργίνα
  • Πότε επιτέλους θα επισκευαστεί;
 Προεκλογικά…1  Παρουσιάστηκε με επιτυχία το βιβλίο του Στέργιου Αποστόλου "Πτυχές από την ιστορία των παραταξιακών αντιπαραθέσεων στη Νάουσα (1627-1918)"2 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ: Για το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών3 Κυκλοφόρησε "Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ" (Νο 522)4 Εκδήλωση της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Βέροιας στη Βεργίνα5 Πότε επιτέλους θα επισκευαστεί;6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Αποπροσανατολισμός…

print
email
από Η Άλλη Άποψη
Αποπροσανατολισμός…

Γράφει ο Αλέκος Χατζηκώστας

Σε σχετική ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Βέροιας αναφέρονται τα εξής: «Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βέροιας καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9/7/2018 και ώρα 19:30 στη Βεργίνα, ενάντια στη συμφωνία για τη Μακεδονία.»

Να σημειώσουμε ότι όλο το προηγούμενο διάστημα όπου οι εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι και της περιοχής μας , δέχτηκαν κυριολεκτικά λαίλαπα αντιλαϊκών μέτρων οι αντιδράσεις του τοπικού Εργατικού Κέντρου δεν ήταν αντίστοιχες. Πολλές φορές μάλιστα ούτε απεργιακές συγκεντρώσεις διοργάνωσε…

Τώρα καλεί σε συγκέντρωση «ενάντια στη συμφωνία για τη Μακεδονία». Απλά να τονίσουμε ότι οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου δεν στρέφονται στην ουσία της δηλαδή ενάντια στη συμφωνία,-που είναι ουσιαστικά το διαβατήριο για την ένταξη της χώρας στην Ε.Ε και το ΝΑΤΟ- αλλά απλά  για την ονομασία μια και το σύνθημα είναι «Η Μακεδονία είναι Ελληνική».

Να τονίσουμε ότι  με τη συγκεκριμένη συμφωνία, η κυβέρνησή δίνει συστατική επιστολή στη FYROM για την ένταξη της στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Από αυτήν την άποψη, δίνει "πράσινο φως" στην ανασφάλεια και την αποσταθεροποίηση στην περιοχή. Με αυτή τη συμφωνία, παραμένει το "σπέρμα" του αλυτρωτισμού, που έγκειται στην αποδοχή από την ελληνική κυβέρνηση των θέσεων της κυβέρνησης της FYROM περί "Μακεδόνα πολίτη" και "Μακεδονικής γλώσσας"».

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, θα πρέπει να πουν διπλό όχι και στον κοσμοπολιτισμό και στον εθνικισμό με αφορμή τη σχετική συμφωνία. Να αντιτάξουν το δικό τους διεθνισμό που ταυτόχρονα είναι γνήσιος πατριωτισμός. Να δυναμώσουν την αλληλεγγύη και την κοινή πάλη κατά των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών, του εθνικισμού, κατά του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και φυσικά για τα οικονομικά-κοινωνικά τους δικαιώματα!

Έχει διαβαστεί 87 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

"Η Άλλη Άποψη" Multimedia

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 23 °C
Άνεμος ΔΝΔ 1-2 μποφόρ

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 10 ως 32 °C
Άνεμος ΝΝΑ 1-2 μποφόρ

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 7 ως 21 °C
Άνεμος Β 2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 76 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά