Παρασκευή, 19 Ιούλ, 2019

  • ΚΚΕ: ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΠΕ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • Τα θυμητάρια της Φυτειάς εύθυμα και σοβαρά
  • Απέναντι στα νέα επεισόδια της ενιαίας αντιασφαλιστικής επίθεσης
  • ΠΑΜΕ: «Παρουσιάζουν το φαρμάκι... φάρμακο» για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ
  • «ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥΣ. ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΑΛΟΓΗΤΗΡΙΑ»
  • Συνέντευξη Τύπου του Συνδικάτου Γάλακτος, Τροφίμων, Ποτών Ημαθίας και Πέλλας
ΚΚΕ: ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΠΕ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ1 Τα θυμητάρια της Φυτειάς εύθυμα και σοβαρά2 Απέναντι στα νέα επεισόδια της ενιαίας αντιασφαλιστικής επίθεσης3 ΠΑΜΕ: «Παρουσιάζουν το φαρμάκι... φάρμακο» για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ4 «ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥΣ. ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΑΛΟΓΗΤΗΡΙΑ»5 Συνέντευξη Τύπου του Συνδικάτου Γάλακτος, Τροφίμων, Ποτών Ημαθίας και Πέλλας6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βέροιας

print
email
από Η Άλλη Άποψη
Για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βέροιας

Γράφει ο Αλέκος Χατζηκώστας

Αρκετή συζήτηση, που αναμένεται να συνεχιστεί και τους επόμενους προεκλογικούς μήνες προκάλεσαν οι πολυήμερες και πολλές εκδηλώσεις του Δήμου Βέροιας με επίκεντρο το πάρκο της «Ελιάς» και το «καράβι των ξωτικών».

Επρόκειτο για εκδηλώσεις που στόχο είχαν όπως από την αρχή τονίστηκε την «εξωστρέφεια της πόλης» και ιδιαίτερα μέσω των εκδηλώσεων αυτών την μετατροπή της σε τόπο χειμερινού - εορταστικού προορισμού, όπως γίνεται π.χ με Δράμα ή Τρίκαλα.

Αλήθεια όσοι έχουν ως πρότυπο τις πόλεις αυτές γιατί δεν μας δίνουν στοιχεία για το πόσο "ευτυχισμένοι" είναι οι κάτοικοί τους ; (ανεργία, κίνηση στο σύνολο των μαγαζιών, γενικότερη οικονομική κατάσταση κ.α)

Το λεφτά που δόθηκαν, η αξιολόγηση του τρόπου που δόθηκαν και κυρίως η αποτελεσματικότητα τους θα πρέπει σίγουρα να γίνουν αντικείμενο αναλυτικής συζήτησης- και όχι απλά για εντυπώσεις- στο Δημοτικό Συμβούλιο της Βέροιας. (Για παράδειγμα το συνολικό ποσό των εκδηλώσεων φτάνει τον ετήσιο προϋπολογισμό του ΔΗΠΕΘΕ…)

Αφενός είναι ανάγκη να κάνει αναλυτικό απολογισμό η διοίκηση του δήμου και αφετέρου η κάθε παράταξη να τοποθετηθεί αναλυτικά καταθέτοντας τις δικές της σκέψεις, προτάσεις ή και αντιρρήσεις.

Πάντως είναι γεγονός ότι αφενός οι εκδηλώσεις δεν αγκαλιάστηκαν από τους κατοίκους. Η παρουσία τους στις πιο πολλές από αυτές (και αυτό από προσωπική γνώση…) ήταν μικρή και δεν φταίει ούτε το κρύο, ούτε απλά και η τοποθεσία…

Αφετέρου, η περίφημη αύξηση της επισκεψιμότητας στην πόλη (δεν έχουμε στατιστικά στοιχεία…) δεν οφείλεται στις εκδηλώσεις αυτές αλλά το κυριότερο δεν εκφράστηκε στην οικονομική κατάσταση των πολλών.

Ας γίνει αυτή η διαδικασία και τότε θα τοποθετηθούμε αναλυτικά και κυρίως τεκμηριωμένα!

 

 

Έχει διαβαστεί 198 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 27 °C
Άνεμος ΝΑ 1-2 μποφόρ

Παρασκευή, 19 Ιουλίου

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 18 ως 29 °C
Άνεμος Α 1-2 μποφόρ

Σάββατο, 20 Ιουλίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 18 ως 30 °C
Άνεμος ΑΒΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 161 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά