Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα
Με Ευθύμη Κοθρά και στη νέα σεζόν!
από Η Άλλη Άποψη
Από την κομβική θέση του προπονητή ξεκινά η στελέχωση της ομάδας μας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου!
Μετά την ανακοίνωση των ομίλων της National League 1 (πρώην Β Εθνικής) και την επικύρωση της συμμετοχής του Φιλίππου Βέροιας στον Βόρειο Όμιλο, η ΔΕ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον Ευθύμη Κοθρά, ο οποίος θα ηγηθεί της προσπάθειας επανόδου της ομάδας στα ανώτερα στρώματα του ελληνικού μπάσκετ.
Προφανώς και η εξέλιξη αυτή δεν αποτελεί έκπληξη για κανέναν, καθώς οι δύο πλευρές έχουν αναπτύξει μια σχέση ζωής, η οποία αισίως συμπληρώνει 9 χρόνια, με τον «Θέμη της καρδιάς μας» να μεταπηδά πέρσι από τη θέση του αρχηγού εντός του αγωνιστικού χώρου, σε αυτήν του καθοδηγητή της εκτός των 4 γραμμών.
Ταυτόχρονα, ο εκ Τρικάλων ορμώμενος, αλλά πλέον μπασκετικά «πολιτογραφημένος» Βεροιώτης, προπονητής θα έχει και την υψηλή επιστασία του προγράμματος των Αθλητικού Κολλεγίου του Συλλόγου, σε συνεργασία με το team των προπονητών που το απαρτίζουν.
Επόμενο βήμα, παράλληλα με την προσπάθεια ενδυνάμωσης της διοικούσας επιτροπής με νέους συμπαίκτες, είναι η στελέχωση του ρόστερ της νέας σεζόν. Στόχος είναι η διατήρηση του πολύ επιτυχημένου βασικού κορμού της περασμένης σεζόν, κάτι που αποτελεί απαράβατο όρο που έχει θέσει ο coach Κοθράς, και η προσθήκη 2-3 καινούργιων αθλητών, με αποκλειστικό σκοπό την πορεία πρωταθλητισμού στο επερχόμενο απαιτητικό πρωτάθλημα της National League 1.