«Τόσα αντέχει η οικονομία»... Αυτή είναι η πρώτη παραδοχή με την οποία ξεπετάει η κυβέρνηση τα υποτιθέμενα «μέτρα στήριξης» που ανακοίνωσε χθες για το ενεργειακό κόστος, ξεκαθαρίζοντας σαν δεδομένο ότι ο λαός θα ξεπαγιάσει τον χειμώνα και ότι τα καύσιμα θα ξεκοκαλίσουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.Γιατί όπως έλεγε ο ίδιος ο πρωθ... Περισσότερα
ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ...
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Ενας νεκρός ένας και οκτώ τραυματίες είναι το τραγικό αποτέλεσμα των σοβαρών επεισοδίων που προκάλεσαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ το βράδυ της Δευτέρας.
Από μαχαιριές πέθανε ένας 22χρονος, φίλαθλος της ΑΕΚ, όπως έγινε γνωστό. Οι τραυματίες νοσηλεύονται και είναι τρεις Έλληνες και πέντε Κροάτες.
Τα αιματηρά επεισόδια προκάλεσαν περίπου 150 οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με την οποία αναμετράται απόψε η ΑΕΚ, οι οποίοι έφτασαν ανενόχλητοι από τις αρχές με κομβόι ΙΧ από την Κροατία μέχρι τη Ν. Φιλαδέλφεια... Οι οπαδοί της Ντιναμό Ζαγκρεμπ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, επιτέθηκαν σε περαστικούς γύρω από το γήπεδο, κατέστρεψαν μαγαζιά, ενώ τα επεισόδια κράτησαν περίπου 20 λεπτά, με την αστυνομία να επεμβαίνει με μεγάλη καθυστέρηση.
Να σημειωθεί πως στο σημερινό αγώνα της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην έδρα του δικεφάλου, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν "δικαίωμα" να έχουν οπαδούς στην εξέδρα, κάτι που δείχνει πως οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έφτασαν ως την Αθήνα με αποκλειστικό σκοπό την δημιουργία επεισοδίων.
Εγιναν 96 συλλήψεις εκ των οποίων οι 82 συλληφθέντες είναι Κροάτες, ένας Αυστριακός, ένας Βόσνιος, ένας Αλβανός, ένας Γερμανός και δύο Έλληνες.