Δευτέρα, 30 Νοέ, 2020

  • Γιατί απόκρυψη από τα ΜΜΕ;
  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 29/11
  • Περί Τρικάλων...
  • ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ:  «Τα κομμουνιστικά κι εργατικά κόμματα σταθερά στο πλευρό του δίκαιου αγώνα του Παλαιστινιακού λαού, ενάντια στους ιμπεριαλιστικο
  • Συλλυπητήρια της ΔΕΥΑΒ για την απώλεια του Θανάση Γεωργιάδη
  • Δημοσιεύματα για πλασματικά στοιχεία από τον ΕΟΔΥ.Τι απαντά ο ΕΟΔΥ
Γιατί απόκρυψη από τα ΜΜΕ;1 Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 29/112 Περί Τρικάλων...3 ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ:  «Τα κομμουνιστικά κι εργατικά κόμματα σταθερά στο πλευρό του δίκαιου αγώνα του Παλαιστινιακού λαού, ενάντια στους ιμπεριαλιστικο4 Συλλυπητήρια της ΔΕΥΑΒ για την απώλεια του Θανάση Γεωργιάδη5 Δημοσιεύματα για πλασματικά στοιχεία από τον ΕΟΔΥ.Τι απαντά ο ΕΟΔΥ6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Περί ΜΜΕ...

Περί ΜΜΕ...

Το γράφημα των Financial Times για τη μακάβρια πρωτιά της Ελλάδας από 24/11 σε νέους θανάτους/100.000 κατοίκους, πάνω από ΗΠΑ,ΕΕ,Βρετανία, για να μην απασχολεί πλείστα ΜΜΕ της "λίστας Πέτσα" ή για να μην σχολιάζεται από συνήθεις τηλεπαραθυρο-υπουργούς, μάλλον δεν θα είναι είδηση. Περισσότερα

Παρουσίασε τα διαρκείας ο Φίλιππος στο μπάσκετ

από Η Άλλη Άποψη
Παρουσίασε τα διαρκείας ο Φίλιππος στο μπάσκετ

 

Έγινε την Δευτέρα (14/9) η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του Φιλίππου Βέροιας για τη σεζόν 2015-2016, ενώ μέρος των εσόδων θα δοθούν υπέρ της ενίσχυσης του συλλόγου «Πρωτοβουλία για το Παιδί». Στο πάνελ κάθισαν ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής κος Λαζός Ηλίας και ο πρόεδρος του συλλόγου «Πρωτοβουλία για το παιδί» κος Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος οι οποίοι και αναφέρθηκαν στην σημαντική αυτή συνεργασία.

Ηλίας Λαζός : «Τον τελευταίο καιρό έχουμε περάσει πολλές ψυχρολουσίες στον μπασκετικό Φίλιππο. Νομίζω φτάσαμε σε ένα ασφαλές «λιμάνι» και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την πορεία μας στην Α2 κατηγορία για μια ακόμη χρονιά. Ένα από τα πράγματα τα οποία ήταν αδιαπραγμάτευτα, στην διάρκεια των σκέψεων όλο το καλοκαίρι ήταν η συνεργασία με τον σύλλογο «Πρωτοβουλία για το παιδί». Μια συνεργασία που θα συνεχιστεί για 3η χρονιά. Τα δυο αυτά πράγματα Φίλιππος Βέροιας και Πρωτοβουλία για το παιδί είναι συνυφασμένα, τουλάχιστον στο δικό μου το μυαλό, ανεξάρτητα την κατηγορία στην οποία παίζει η ομάδα. Έτσι το λογότυπο του συλλόγου «Πρωτοβουλία για το παιδί» εκτός από την φανέλα της ομάδας, θα κοσμεί την πίσω όψη των εισιτηρίων διαρκείας και το 10% των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθεί στο σύλλογο στο τέλος της χρονιάς.

Οι κατηγορίες των εισιτηρίων είναι τρείς (3)

(α) Των Ακαδημιών με κόστος 20 ευρώ και απευθύνεται στους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας του Φιλίππου.

(β) Το Silver Member με κόστος 40 ευρώ. Φέτος η κατηγορία απαρτίζεται από 16 ομάδες (αντί για 14) με αποτέλεσμα το κόστος κάθε παιχνιδιού με βάση τον μέσο όρο να είναι περίπου 2,5 ευρώ ανά παιχνίδι σε αντίθεση με το κόστος του αγώνα για κάποιον μεμονωμένο φίλαθλο το οποίο υπολογίζεται από 5-7 ευρώ ανάλογα βέβαια με το παιχνίδι. Να τονίσω εδώ ότι η Α2 φέτος έχει γίνει ένα γαλαξίας ελληνικών αστέρων με παίκτες που παίζανε Α1 και φέτος αγωνίζονται στην Α2 δίνοντας αίγλη στην κατηγορία. Είναι μεγάλη τιμή ο Φίλιππος να αγωνίζεται σε αυτό το πρωτάθλημα και ας μην το καταλαβαίνουμε

(γ) Το golden member με κόστος 100 ευρώ που αντιστοιχεί στις αριθμημένες θέσεις με τα καρεκλάκια που υπάρχουν στο γήπεδο.

Πέρσι το όνειρο μας ήταν τα 400 εισιτήρια με το «κοντέρ» να δείχνει τελικά το νούμερο 200. Για εμένα δεν ήταν λίγα. Ήταν η καλύτερη χρονιά μας. Το όνειρο μου εξακολουθεί να είναι τα 400 και αν αυτό επιτευχθεί δεν θα υπάρχει εισιτήριο στο γήπεδο. Εύχομαι να πλησιάσουμε αυτό το νούμερο αν και ο χρόνος των 3 εβδομάδων μας περιορίζει.

Ξεκινάμε λοιπόν το Σάββατο (19/3) με το πρώτο παιχνίδι της ομάδας για το κύπελλο Ελλάδος με αντίπαλο το Ψυχικό ενώ στις 3 Οκτωβρίου υποδεχόμαστε τον Ηρακλή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ευελπιστώ ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα όπως και πέρσι. Ο σκοπός πέρα από το αθλητικό κομμάτι είναι ιερός. Χρειάζεται να συνταχθούμε όλοι ώστε να επιτευχθεί η προσπάθεια μας η οποία να τονίσω δεν έχει προσωπικό όφελος.»

Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος (πρόεδρος Πρωτοβουλία για το παιδί) : «Άκουσα με πολύ προσοχή τον κο Λαζό και πραγματικά δεν ξέρω τι να προσθέσω. Χαίρομαι πάρα πολύ και πιστεύω εκφράζω την γνώμη του περισσότερου Βεροιώτικου λαού για την στροφή που πήραν τα πράγματα και ο Φίλιππος τελικά θα αγωνιστεί στην Α2 κατηγορία. Ο Φίλιππος για τον αθλητισμό της πόλης είναι σαν το παλιό καλό κρασί που δεν πρέπει με τίποτα να ξινίσει. Και γι’ αυτό πρέπει να φροντίσουμε όλοι μας. Η απόσταση ανάμεσα στην επιβίωση ή όχι της ομάδας είναι πολύ μικρή και η πόλη πρέπει την καλύψει.

Είναι πολύ συγκινητικό ένα σωματείο το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα οικονομικής επιβίωσης να σκέφτεται με ποιο τρόπο να βοηθήσει την «Πρωτοβουλία για το παιδί» ένα φορέα που αντιμετωπίζει του ίδιου είδους προβλήματα. Βέβαια από την πλευρά της αντιπεριφέρειας έγινε τελευταία κάτι θετικό και εμείς ατενίζουμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Η συνεργασία με τον Φίλιππο μας τιμά ιδιαίτερα και αυτό διότι ο Φίλιππος δουλεύει πάρα πολλά χρόνια σε ένα τομέα που κάνει πρόληψη βάζοντας τα παιδιά στον αθλητισμό και τα προστατεύει από πολλούς παράγοντες και παράλληλα αποτελεί τον αθλητικό πρεσβευτή όχι μόνο της πόλης μας αλλά και όλης της κεντρική Μακεδονίας τα τελευταία χρόνια στο χώρο του μπάσκετ.

Ο Φίλιππος έκανε μια πρόταση στην Πρωτοβουλία και η Πρωτοβουλία είναι αυτή που ευχαριστεί και καμαρώνει το λογότυπο της στα διαρκείας της ομάδας αλλά και την οικονομική συνδρομή. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να προωθήσουμε όσο περισσότερα διαρκείας μπορούμε ενώ θα κάνουμε και έκκληση στον κόσμο της Βέροιας να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, να καλύψει δηλαδή την μικρή διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στον αφανισμό και την επιβίωση του Φιλίππου δίνοντας ο καθένας μας κάτι λίγο ώστε να το επιτύχουμε και στο τέλος να διασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία.

Νιώθω θαυμασμό για τους ανθρώπους του Φιλίππου που διαθέτουν τόσο ψυχική ενέργεια, χρόνο και καταθέτουν τον εαυτό τους. Εύχομαι σε παίκτες, προπονητές και διοίκηση μια καλή χρονιά, θα είμαστε κοντά τους και ευχαριστώ για τις ωραίες στιγμές που χάρισε η ομάδα στα παιδιά κατά την περυσινή σεζόν”

Έχει διαβαστεί 288 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Άτιμη Ασφαλιστική»

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

 

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

 

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Συννεφιασμένος
Συννεφιασμένος
Θερμοκρασία 7 °C
Άνεμος ΒΒΑ 2-3 μποφόρ

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου

Καταιγίδες
Καταιγίδες
Θερμοκρασία 1 ως 8 °C
Άνεμος ΒΑ 1-2 μποφόρ

Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 2 ως 8 °C
Άνεμος ΒΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 180 επισκέπτες και 0 μέλη.