Κυριακή, 19 Απρ, 2026

  • Μία ενδιαφέρουσα βιβλιοπαρουσίαση
  • Εκδήλωση του ΚΚΕ στη Βέροια
  • ΚΚΕ: Δεν απαλλάσσονται οι ευθύνες του Μ. Λαζαρίδη και της κυβέρνησης από την καθυστερημένη παραίτησή του
  • Παραιτήθηκε ο Λαζαρίδης δηλώνοντας πως θα συνεχίσει να υπηρετεί τις σάπιες αξίες και την βάρβαρη πολιτική, που έχει «σπουδάσει»
  • 39ο Συνέδριο ΓΣΕΕ: Νομιμοποιήσεις της νοθείας από την πλειοψηφία
  • Ομόφωνα ένοχος ο πρώην αστυνομικός της Βουλής για την κακοποίηση και το βιασμό της συζύγου και των ανήλικων παιδιών του
Μία ενδιαφέρουσα βιβλιοπαρουσίαση1 Εκδήλωση του ΚΚΕ στη Βέροια2 ΚΚΕ: Δεν απαλλάσσονται οι ευθύνες του Μ. Λαζαρίδη και της κυβέρνησης από την καθυστερημένη παραίτησή του3 Παραιτήθηκε ο Λαζαρίδης δηλώνοντας πως θα συνεχίσει να υπηρετεί τις σάπιες αξίες και την βάρβαρη πολιτική, που έχει «σπουδάσει»4 39ο Συνέδριο ΓΣΕΕ: Νομιμοποιήσεις της νοθείας από την πλειοψηφία5 Ομόφωνα ένοχος ο πρώην αστυνομικός της Βουλής για την κακοποίηση και το βιασμό της συζύγου και των ανήλικων παιδιών του6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Βούρκος

Βούρκος

Από πού να το πρωτοπιάσει κανείς με τον τραγικό θάνατο της 19χρονης στην Κεφαλονιά...Από την ευκολία με την οποία τα ναρκωτικά κυκλοφορούν σε έναν «τουριστικό παράδεισο»; Από τον σάπιο κόσμο του διαδικτύου και των social media, όπου σε κάθε στροφή παραμονεύει κι ένας μεγαλύτερος κίνδυνος; Από τις «αξίες» όπως «ο θάνατός σου η ζωή μου» ... Περισσότερα

Ακροδεξιά νομικά τερτίπια

από Η Άλλη Άποψη
Ακροδεξιά νομικά τερτίπια

Την επαναφορά του κόμματoς «ΕΑΝ», που είχε ιδρύσει ο ίδιος στις 13 Φεβρουαρίου του 2022 αλλά ανέστειλε πρόσφατα τη λειτουργία του, προχώρησε ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, με αίτηση που κατέθεσε εκπρόσωπός του στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Αυτή η κίνησή του έρχεται λίγες ημέρες μετά την ψήφιση της τροπολογίας «ανάχωμα» στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, «ΕΛΛΗΝΕΣ», πρόεδρος του οποίου είχε αναλάβει ο κ. Κανελλόπουλος ως εκλεγμένος παμψηφεί από τη Γενική Συνέλευση των περίπου 70 μελών του.  Το ενδεχόμενο, ωστόσο, του αποκλεισμού του κόμματος Κασιδιάρη από την Ολομέλεια του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου, που θα πάρει την τελική απόφαση, οδήγησε τον κ. Κανελλόπουλο να επαναλειτουργήσει το κόμμα του για να συμμετάσχει στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

Όπως όλα δείχνουν ο «ΕΑΝ» θα είναι η ομπρέλα του ακροδεξιού συνασπισμού χωρίς όπως όλα δείχνουν υποψήφιο τον καταδικασθέντα για το διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. Αναμένεται να απορροφήσει όχι μόνον τους «ΕΛΛΗΝΕΣ» αλλά και άλλους πολιτικούς σχηματισμούς που έχουν αναφορές στο συγκεκριμένο χώρο.

Ουσιαστικά δηλαδή, το κόμμα Κασιδιάρη «μασκαρεύεται» και προσπαθεί να συμμετάσχει στις εκλογές διά αντιπροσώπων. Δεν θα είναι μεν υποψήφιος ο φασίστας Κασιδιάρης, θα είναι όμως άνθρωποί του και πρωτοπαλίκαρά του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η συμφωνία μεταξύ Κανελλόπουλου και Κασιδιάρη προβλέπει το σύνολο των στελεχών του καταδικασμένου χρυσαυγίτη να μεταφερθεί στο νεοπαγές πολιτικό μόρφωμα.

 


Έχει διαβαστεί 812 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 317 επισκέπτες και 0 μέλη.