Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα
ΚΚΕ: Η επικράτηση Μακρόν δεν αποτελεί πραγματική νίκη για το γαλλικό λαό, θα εκτεθούν σύντομα όσοι μιλούν για «ανάσα»
από Η Άλλη Άποψη
Σε σχόλιο για τις γαλλικές προεδρικές εκλογές τοΓραφείο ΤύπουτηςΚΕτουΚΚΕτονίζει:
«Η επικράτηση Μακρόν έναντι της αντιδραστικής, αποκρουστικής υποψηφιότητας Λεπέν αποτελεί νίκη για τα τμήματα εκείνα του κεφαλαίου που είναι σταθερά προσανατολισμένα στην ΕΕ και την Ευρωζώνη, σε αντίθεση με εκείνα που αμφισβητούν -για τα δικά τους συμφέροντα- αυτήν την πορεία. Σε καμία περίπτωση, συνεπώς, δεν αποτελεί πραγματική νίκη για το γαλλικό λαό.
Κι ο Μακρόν, όπως και οι προηγούμενοι, θα γονατίσει το γαλλικό λαό με νέα μέτρα υπέρ του κεφαλαίου. Γι’ αυτό το λόγο θα εκτεθούν σύντομα όλοι εκείνοι που -και στην Ελλάδα- μιλούν για "ανάσα" και "νέα ημέρα", όπως εκτέθηκαν παλιότερα με τον Ολάντ και το «νέο αέρα», που δήθεν θα έφερνε».