του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα
ΚΚΕ: Μόνο η οργανωμένη πάλη του λαού και της νεολαίας μπορεί να ορθώσει αποτελεσματικό τείχος στον φασισμό
από Η Άλλη Άποψη
Σε σχόλιό του για τη συμμετοχή φασιστικών μορφωμάτων στις εκλογές, τοΓραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕσημειώνει:
«Η μάχη ενάντια στον φασισμό και τις διάφορες παραφυάδες του δεν μπορεί να δοθεί με υπομνήματα και μάλιστα στη βάση ένα απαράδεκτου ευρωενωσιακού θεσμικού πλαισίου που στήριξαν τα άλλα κόμματα και που, όπως αποδείχθηκε και εκ του αποτελέσματος, δεν εμποδίζει τη συμμετοχή φασιστικών μορφωμάτων στις εκλογές, τις μεταμφιέσεις και τους αχυρανθρώπους τους, ούτε φυσικά αντιμετωπίζει τον ίδιο το φασισμό.
Έχει συγκεντρωθεί ήδη αρκετή πείρα που επιβεβαιώνει ότι μόνο η οργανωμένη πάλη του λαού και της νεολαίας απέναντι στην ΕΕ και συνολικά στο σύστημα της εκμετάλλευσης, που τροφοδοτεί φασιστικές και αντιδραστικές δυνάμεις, αντιλήψεις και πρακτικές, μπορεί να ορθώσει αποτελεσματικό τείχος και όχι φυσικά η “αυταπάτη” ότι το αστικό κράτος και οι νόμοι του θα αντιμετωπίσουν το φασισμό, αφού αυτός γεννιέται και θρέφεται στα σπλάχνα του».