του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα
Στέργιος Καλπάκης στο Κόκκινο 105,5: «Αναφερόμαστε σε μια πλουραλιστική Αριστερά όπου θα βρίσκει τον εαυτό του κάθε προοδευτικός πολίτης»
από Η Άλλη Άποψη
Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» παραχώρησε ο Ημαθιώτης Στέργιος Καλπάκης, Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ και υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με αφορμή τη συνεδρίαση του Συντονιστικού της Προοδευτικής Συμμαχίας που πραγματοποιήθηκε χθες στα κεντρικά γραφεία της ΔΗΜΑΡ στην Αθήνα παρουσία του Αλέξη Τσίπρα.
O Στέργιος Καλπάκης αναφέρθηκε στις αποφάσεις που πάρθηκαν, καθώς το Συντονιστικό που είχε δημιουργηθεί πριν από τις εκλογές μετονομάζεται πλέον σε Γραμματεία, η οποία για ένα διάστημα θα λειτουργεί παράλληλα με την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε στην πορεία να προκύψει μια κοινή Οργανωτική Επιτροπή η οποία θα οδηγήσει στο συνέδριο. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι να αποτελέσει μια σύγχρονη αριστερά του 21ου αιώνα, μια πλουραλιστική αριστερά όπου θα βρίσκει τον εαυτό του κάθε προοδευτικός πολίτης.