Του Αλέκου Χατζηκώστα *Πολύ συζήτηση γίνεται σχετικά με τη μετατροπή της χώρας μας σε «ενεργειακό κόμβο» μία συζήτηση παλιά που τώρα όμως μετά τις συμφωνίες με ΗΠΑ και Ουκρανία ξαναζεστάθηκαν. Πολλά ψέματα και υπερβολές γράφτηκαν.Ας δούμε τα γεγνότα: Δεν πρόλαβαν να φύγουν από την Ελλάδα οι Αμερικανοί ντίλερς του πανάκριβου LNG και κατ... Περισσότερα
Πλησιάζουν τους 17.200 οι νεκροί .Συνεχείς οι θηριωδίες του ισραηλινού στρατού
από Η Άλλη Άποψη
Το υπουργείο Υγείας τηςΓάζαςανακοίνωσε σήμερα ότι από τους βομβαρδισμούς του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ έχουν σκοτωθεί17.177άνθρωποι από την έναρξη της επίθεσης στις 7 Οκτώβρη. Το 70% αυτών είναι γυναίκες, παιδιά και νέοι κάτω των 18 ετών.
Το υπουργείο ανέφερε ότι 350 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες 24 ώρες, καθώς οι ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις που ξεκίνησαν στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, έχουν επεκταθεί πλέον σε ολόκληρο τον παλαιστινιακό θύλακα.
Επίσης από την αρχή του πολέμου 46.000 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.