Παρασκευή, 23 Αύγ, 2019

  • Ο λαός θα πληρώσει τα σπασμένα των εξαγγελιών Μητσοτάκη
  • Τεράστια οικολογική καταστροφή στον «πνεύμονα» της Γης
  • Πρωτοβουλία για το Παιδί: Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας
  • Αυτά τα τείχη δεν ενοχλούν;
  •  Α. Τζιτζικώστας από την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου: «Με συνεννόηση, σύνθεση και συνεργασία αυτά τα χρόνια καταφέραμε όλοι μαζί να πάμε τον τόπο μας μπροστά»
  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:Δημιούργησε «ομάδα εργασίας» που θα επεξεργαστεί προτάσεις για την ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης
Ο λαός θα πληρώσει τα σπασμένα των εξαγγελιών Μητσοτάκη1 Τεράστια οικολογική καταστροφή στον «πνεύμονα» της Γης2 Πρωτοβουλία για το Παιδί: Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας3 Αυτά τα τείχη δεν ενοχλούν;4  Α. Τζιτζικώστας από την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου: «Με συνεννόηση, σύνθεση και συνεργασία αυτά τα χρόνια καταφέραμε όλοι μαζί να πάμε τον τόπο μας μπροστά»5 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:Δημιούργησε «ομάδα εργασίας» που θα επεξεργαστεί προτάσεις για την ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Για τα προβλήματα στο Λύκειο Ριζωμάτων και Μελίκης

print
email
από Η Άλλη Άποψη
Για τα προβλήματα στο Λύκειο Ριζωμάτων και Μελίκης

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Γονέων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βέροιας καθώς και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων, παρουσία του προέδρου κ. Γιώργου Αρβανίτη, πραγματοποίησε την Παρασκευή 16 Νοέμβρη συνάντηση με την κ. Σουμελίδου εκπρόσωπο της Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας.
Το κύριο θέμα ήταν η έλλειψη καθηγητών σε δημόσια σχολεία της Ημαθίας.
Πρώτο ζήτημα / αίτημα, η άμεση πλήρωση της θέσης του καθηγητή Χημείας στο Λύκειο Ριζωμάτων και στο Λύκειο Μελίκης.
Έλαβαν απάντηση / διαβεβαίωση ότι άμεσα από την αρχή της ερχόμενης βδομάδας θα διδαχθεί το μάθημα της Χημείας στο Λύκειο Ριζωμάτων από τον καθηγητή της Φυσικής, ενώ παράλληλα λαμβάνεται μέριμνα για την πλήρωση της κενής θέσης με καθηγητή χημείας.
Οι γονείς εκφράσανε την έντονη δυσαρέσκεια μας για την καθυστερημένη αντίδραση της Πολιτείας, την έλλειψη εκπαιδευτικών ειδικοτήτων και σε άλλα σχολεία.
Δυστυχώς η τραγική κατάσταση στην Παιδεία διαιωνίζεται. Υπάρχει σαφής διαπίστωση ότι δεν δίνονται ίσες ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά, όπως οφείλει βάσει του ελληνικού συντάγματος να πράξει η Ελληνική Πολιτεία.
Τέλος ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Βέροιας κ. Αρβανίτης ενημέρωσε την κ. Σουμελίδου και για άλλα τρέχοντα προβλήματα στα σχολεία της Ημαθίας, όπως η διαδικασία αναπλήρωσης των ωρών διδασκαλίας λόγω των καταλήψεων.
Στην συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς μας εκτός του προέδρου, η κ. Έλενα Μυτιλέκα γραμματέας της Ένωσης, ο Θανάσης Δέλλας μέλος του δ.σ. του οργάνου καθώς και ο Αναστάσιος Κωστόπουλος αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ημαθίας.

Έχει διαβαστεί 111 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Καθαρός
Καθαρός
Θερμοκρασία 24 °C
Άνεμος Α 1-2 μποφόρ

Παρασκευή, 23 Αυγούστου

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 21 ως 34 °C
Άνεμος ΑΒΑ 2 μποφόρ

Σάββατο, 24 Αυγούστου

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 21 ως 34 °C
Άνεμος ΑΝΑ 2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 135 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά