«Τόσα αντέχει η οικονομία»... Αυτή είναι η πρώτη παραδοχή με την οποία ξεπετάει η κυβέρνηση τα υποτιθέμενα «μέτρα στήριξης» που ανακοίνωσε χθες για το ενεργειακό κόστος, ξεκαθαρίζοντας σαν δεδομένο ότι ο λαός θα ξεπαγιάσει τον χειμώνα και ότι τα καύσιμα θα ξεκοκαλίσουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.Γιατί όπως έλεγε ο ίδιος ο πρωθ... Περισσότερα
Δήμος Νάουσας: «Άγχος εξετάσεων... Πώς μπορούν να βοηθήσουν οι γονείς;».
από Η Άλλη Άποψη
Ο Δήμος Νάουσας και το Συμβουλευτικό Κέντρο για γονείς, παιδιά και εφήβους του «Μαζί για το Παιδί» διοργανώνουν την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 και ώρα 17:00, δωρεάν ψυχο-εκπαιδευτικό σεμινάριο για γονείς, μέσω Skype, με θέμα: «Άγχος εξετάσεων... Πώς μπορούν να βοηθήσουν οι γονείς;».
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Πολιτισμού Χρήστος Λαναράς, κτίριο ΒΕΤΛΑΝΣ.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γονέων, η κατανόηση των επιπτώσεων του άγχους και η στήριξη τους στο γονικό τους ρόλο, ώστε να βοηθήσουν τους εφήβους να διαχειριστούν πιο λειτουργικά τα συναισθήματα αυτής της περιόδου.