Πολεμικό δελτίο θυμίζουν οι ειδήσεις των τελευταίων ημερών, που επιβεβαιώνουν ότι το σύστημα του κέρδους και το αντιλαϊκό, εχθρικό κράτος παίζουν κορόνα - γράμματα την ασφάλεια, ακόμα και τη ζωή του λαού.Ενας ακήρυχτος πόλεμος στον αγώνα της επιβίωσης και μέσα στους χώρους δουλειάς είναι σε εξέλιξη, αποκαλύπτοντας παντού το πραγματικό ... Περισσότερα
Για την «Εύηχη πόλη»
από Η Άλλη Άποψη
Την έναρξη του Καλοκαιριού, σφράγισε και πάλι ο θεσμός της «Εύηχης Πόλης» στην Βέροια, που μάλλον διεκδικεί τη μοναδικότητα και την πρωτοτυπία ως προς το εύρος των μουσικών επιλογών και τη χρονική διάρκεια.
Με αντίπαλο τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που συρρίκνωσαν το 5ημερο των εκδηλώσεων μόλις σε τρεις, η ΚΕΠΑ του δήμου Βέροιας κατόρθωσε και πάλι (να τονίσουμε την τεράστια δουλειά των εργαζόμενων σ’αυτήν) να προσφέρει μια μουσική πανδαισία τιμώντας έτσι την παγκόσμια ημέρα της Μουσικής. Κλασσικές, έντεχνες παραδοσιακές μουσικές νότες διαχύθηκαν σε δρόμους, γειτονιές, πλατείες και αρχαιολογικούς χώρους και ταξίδεψε το πολυάριθμο φιλόμουσο κοινό σε αγαπημένους μουσικούς δρόμους ή του πρόσφεραν πρωτόγνωρες μουσικές εμπειρίες. Μια ακτίνα φωτός, δυστυχώς παρενθετική, μέσα στην κατήφεια και το άγχος των ημερών που διάγουμε!