«Τόσα αντέχει η οικονομία»... Αυτή είναι η πρώτη παραδοχή με την οποία ξεπετάει η κυβέρνηση τα υποτιθέμενα «μέτρα στήριξης» που ανακοίνωσε χθες για το ενεργειακό κόστος, ξεκαθαρίζοντας σαν δεδομένο ότι ο λαός θα ξεπαγιάσει τον χειμώνα και ότι τα καύσιμα θα ξεκοκαλίσουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.Γιατί όπως έλεγε ο ίδιος ο πρωθ... Περισσότερα
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ «ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ»: Δεν θα επιτρέψουμε να πατήσουν το πόδι τους στην πόλη μας οι φασίστες της Χρυσής Αυγής
από Η Άλλη Άποψη
Δεν μας προκαλεί έκπληξη η παραχώρηση αίθουσας από την Δημοτική Αρχή για την πραγματοποίηση εκδήλωσης από τη ναζιστική, φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην πόλη μας.
Αποτελεί, όμως πρόκληση για τη μικρομεσαία αγροτιά η απόφαση της Δημοτικής Αρχής που στρώνει το έδαφος στους απογόνους των συνεργατών των Ναζί, των Χίτων και Ταγματασφαλίτων να χύσουν και στην πόλη μας το φασιστικό, ρατσιστικό δηλητήριό τους. Σε αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια συκοφαντούσαν τους δυναμικούς αγώνες των αγροτών μιλώντας για ξεπούλημα των αγώνων κ.α.
Δεν θα επιτρέψουμε να πατήσουν το πόδι τους στην πόλη μας οι φασίστες της Χρυσής Αυγής.
Καλούμε τους αγρότες και το λαό της πόλης να δώσουμε απάντηση στέλνοντας τους φασίστες στους υπονόμους της ιστορίας. Εκεί που πραγματικά ανήκουν.