Παρασκευή, 24 Μάι, 2019

  • Γεωργία Μπατσαρά: Να προτιμούμε τα τοπικά καταστήματα και να κάνουμε πιο ελκυστική την αγορά μας
  • Η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά δεξιώθηκε υποψηφίους και συνεργάτες της
  • Κώστας Ναλμπάντης: Ψήφο αλλαγής πορείας απ το Πλατύ
  • Το «πατριωτικό καθήκον»...
  • Γεωργία Μπατσαρά: Στηρίζουμε τον αθλητισμό, τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής στα χωριά μας
  • Η συνεργασία της Αντιπεριφέρειας με τους ΤΟΕΒ της Ημαθίας έφερε 2 μεγάλα έργα άρδευσης
Γεωργία Μπατσαρά: Να προτιμούμε τα τοπικά καταστήματα και να κάνουμε πιο ελκυστική την αγορά μας1 Η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά δεξιώθηκε υποψηφίους και συνεργάτες της2 Κώστας Ναλμπάντης: Ψήφο αλλαγής πορείας απ το Πλατύ3 Το «πατριωτικό καθήκον»...4 Γεωργία Μπατσαρά: Στηρίζουμε τον αθλητισμό, τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής στα χωριά μας5 Η συνεργασία της Αντιπεριφέρειας με τους ΤΟΕΒ της Ημαθίας έφερε 2 μεγάλα έργα άρδευσης6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Συνάντηση με τη Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Κώστας Ναλμπάντης: Θεσμικός σύμβουλος και συνεργάτης μας ο εμπορικός κόσμος

print
email
από Η Άλλη Άποψη
Συνάντηση με τη Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Κώστας Ναλμπάντης: Θεσμικός σύμβουλος  και συνεργάτης μας ο εμπορικός κόσμος

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Κώστας Ναλμπάντης συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της παράταξης του.

Ο κ. Ναλμπάντης τόνισε στους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου ότι επιθυμεί να έχει τον Εμπορικό Σύλλογο συνομιλητή σε ρόλο θεσμικού συμβούλου, στην προσπάθεια βελτίωσης των υποδομών που θα συμβάλουν στην βελτίωση της εμπορικής ζωής της Αλεξάνδρειας.

Απ την πλευρά του δεσμεύτηκε για την επικαιροποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης, με στόχο την απρόσκοπτη τροφοδοσία των καταστημάτων, αλλά και την προσβασιμότητα του καταναλωτικού κοινού.

Η διόρθωση τυχόν αστοχιών, με τεχνικές επεμβάσεις, σε σημεία της αστικής ανάπλασης που έχει γίνει στο παρελθόν, με στόχο τόσο την αισθητική όσο και την λειτουργική βελτίωση του κέντρου της Αλεξάνδρειας, είναι στις προτεραιότητες της παράταξης, επεσήμανε ο κ. Ναλμπάντης.

Κεφαλαιώδες θέμα που απασχολεί όλους τους δημότες σε κάθε γωνιά του Δήμου, αλλά ειδικότερα τους επαγγελματίες της τοπικής αγοράς, είναι η διαχείριση των απορριμμάτων. Όπως τονίσθηκε στην συνάντηση, σήμερα δυστυχώς τα προβλήματα είναι πολλά ακόμα και από το στάδιο της αποκομιδής, γεγονός που προκαλεί σημαντικό πρόβλημα στον εμπορικό κόσμο.

Η δέσμευση του κ. Ναλμπάντη είναι ξεκάθαρη. Το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, σε όλα της τα στάδια (αποκομιδή έως διάθεση) θα αντιμετωπισθεί μέσα από την ένταξη του Δήμου σε πρόγραμμα ολοκληρωμένης διαχείρισης σε συνεργασία με κάποιον εκ των Φορέων Διαχείρισης ΟΤΑ που λειτουργούν ήδη με επιτυχία (παράδειγμα Βέροιας). Η σωστή αποκομιδή σε συνδυασμό με την ορθολογική χωροθέτηση νέων κάδων για την καλύτερη εξυπηρέτηση του Εμπορικού κόσμου, αποτελεί ρεαλιστικό σχεδιασμό που θα υλοποιηθεί άμεσα, τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος.

Η ανάπλαση των δημόσιων χώρων, ώστε να γίνει το εμπορικό κέντρο πιο ελκυστικό και λειτουργικό, επισημάνθηκε επίσης.

Στο κλείσιμο της επίσκεψης ο κ. Ναλμπάντης διαβεβαίωσε ότι ότι ο ίδιος και η παράταξη του, βλέπουν τον εμπορικό κόσμο ως βασικό πυλώνα ζωής για τον τόπο και τους επαγγελματίες, στις πόλεις και τα χωριά, συνεργάτες της δημοτικής αρχής για τον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό κάθε έργου και δράσης που θα στοχεύει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων.

 

Έχει διαβαστεί 25 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Προεκλογικό σποτ του Βασίλη Παπαδόπουλου Υπ. Δημοτικό Σύμβουλο με τον συνδυασμό "Δράση με γνώση"

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 24 °C
Άνεμος ΒΒΔ 2-3 μποφόρ

Παρασκευή, 24 Μαϊου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία 12 ως 23 °C
Άνεμος ΒΒΑ 2-4 μποφόρ

Σάββατο, 25 Μαϊου

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 13 ως 26 °C
Άνεμος ΔΝΔ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 117 επισκέπτες και 1 μέλος.

Αρχική σελίδα για κινητά