Τρίτη, 27 Οκτ, 2020

 • Στέργιος Ζυγουλιάνος: «Καλεστήκαμε να κάνουμε πράξη με αξιοπρέπεια όλα όσα εξαγγέλθηκαν από την κυβέρνηση»
 • Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Αστυνομίας Βέροιας
 • Ενημέρωση για την διενέργεια επαναληπτικής δημοπρασίας εκμίσθωσης του αναψυκτηρίου που βρίσκεται εντός του κτηρίου της Σχολής Αριστοτέλους
 • Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας
 • Μήνυμα του Κώστα Καλαϊτζίδη για την 28η Οκτωβρίου 1940
 • Επίσκεψη Δημάρχου Νάουσας σε Μονόσπιτα και Στενήμαχο
Στέργιος Ζυγουλιάνος: «Καλεστήκαμε να κάνουμε πράξη με αξιοπρέπεια όλα όσα εξαγγέλθηκαν από την κυβέρνηση»1 Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Αστυνομίας Βέροιας2 Ενημέρωση για την διενέργεια επαναληπτικής δημοπρασίας εκμίσθωσης του αναψυκτηρίου που βρίσκεται εντός του κτηρίου της Σχολής Αριστοτέλους3 Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας4 Μήνυμα του Κώστα Καλαϊτζίδη για την 28η Οκτωβρίου 19405 Επίσκεψη Δημάρχου Νάουσας σε Μονόσπιτα και Στενήμαχο6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Γόρδιος δεσμός

Γόρδιος δεσμός

Το «αφήγημα» της «απομονωμένης Τουρκίας» ξαναζεσταίνει η κυβέρνηση, για να κρύψει από το λαό τα αδιέξοδα και τους κινδύνους από την πολιτική εμπλοκής της χώρας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια και τη στήριξη των ευρωατλαντικών «διευθετήσεων» που προωθούνται στην περιοχή. Κι ενώ όλα «φωνάζουν» για το αντίθετο, συνεχίζει προκλητικά να εμφαν... Περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗ

Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗ

Ως συνήθως άλλα τους λες, άλλα καταλαβαίνουν, άλλα απαντούν. Κατά την προσφιλή τους τακτική, ποτέ επί της ουσίας. Νομίζουν ότι μπορούν ακόμα να κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Υπόθεση Ριζωμάτων

Μάθαμε εκ του τύπου ότι υπάρχει πρόβλημα με το Κτηματολόγιο για την περιοχή των Ριζωμάτων

Είδαμε ότι αντί να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα κι υπεύθυνα το θέμα, άρχισε να γίνεται διαφήμιση περί επερωτήσεων και «κατόπιν ενεργειών μου…»

Αναζητήσαμε τα έγγραφα της υπόθεσης και με λύπη μας διαπιστώσαμε, ότι δεν ρωτήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες είτε του Δήμου, είτε της Αντιπεριφέρειας. Την ίδια ώρα καλούσαν σε συγκέντρωση στο χωριό για το θεαθήναι και τα ΘΑ αγωνιστούμε

Στην έρευνα μας για το θέμα βρήκαμε και παρουσιάσαμε έγγραφα του Δημοσίου, με την βοήθεια των οποίων αποδεικνύεται με σαφήνεια, ότι οι ιδιοκτήτες των αγροκτημάτων Ριζωμάτων είναι ήδη  νόμιμοι κάτοχοι αυτών στο ακέραιο. Τα οποία δημοσιεύσαμε για να έχει ο κόσμος σαφή αντίληψη. Και ως βάση για την επίλυση του θέματος και των περαιτέρω ενεργειών.

Ο Δήμαρχος κ Βοργιαζίδης, η μονίμως συμφωνούσα πολιτική ακόλουθος κα. Μπατσαρά και ο εκπρόσωπος του "ανένδοτου" που κατέληξε "ανέκδοτος", ψάχνουν μανιωδώς να ανακαλύψουν  έγγραφα που να αποδεικνύουν το αντίθετο. Την δικαίωση του Δημοσίου! Το κάνουν για να μην αποκαλυφθεί η μνημειώδης επιπολαιότητά τους  στην ανακίνηση του θέματος, η ανικανότητα να αναγνώσουν έγγραφα του δικού τους αρχείου και ο ευτελισμός τους, καθότι θα έπρεπε να ομολογήσουν ότι η αντιπολίτευση, με πενιχρά μέσα εργάστηκε όσο αυτοί παρίσταναν τον «επαναστάτη των βουνών».

Με ανείπωτο θράσος και κυνισμό επανέρχονται δημόσια και επιμένουν χωρίς αίσθηση του κινδύνου για τους συμπολίτες μας , ότι έγγραφα του Δημοσίου ισχυροποιούν την "απαίτησή" του για συνιδιοκτησία!!! 

Τέτοιο πάθος να χάσουν οι αγρότες τα χωράφια τους...!!! Αν η εξέλιξη είναι αρνητική για τους πολίτες, αυτοί θα είναι οι πολιτικά υπεύθυνοι και ο «αρρωστημένος» εγωισμός τους. Όσοι τους επιλέξατε με την ψήφο σας, απλά να τους χαίρεστε!

 

Προς κ. Δήμαρχο Βοργιαζίδη.

Μας κατηγορήσατε ότι επιμείναμε στο αρχικό αίτημα του Συλλόγου Βλάχων, να δοθεί το όνομα του αείμνηστου Αστέριου Κουκούδη σε οδό της πόλης, επειδή κατά την ερμηνευόμενη άποψή σας,  η πρότασή μας αυτή "μετρούσε" την κίνηση της οδού και τους ενέγραφε ως αυριανούς ψηφοφόρους! Κρίμα...!!! Επειδή όμως κ. Δήμαρχε στην δική σας ανακοίνωση, δύο γραμμές πιο κάτω, αναφέρετε ότι από το Σέλι και την οδό που προτίθεστε  να δώσετε το όνομα του αείμνηστου, περνούν "χιλιάδες κάθε έτος" εύκολα ομολογείτε από μόνος σας, ποιος μετράει και τι μετράει. Ούτε να κρυφτείτε δεν μπορείτε!

Για την νέα ειδικό σας συνεργάτη (8 τον αριθμό πλέον!!!).

Απαντήσατε ότι «Σε μια εποχή που δυστυχώς υπάλληλοι αποχωρούν από το δυναμικό του Δήμου Βέροιας χωρίς να αναπληρώνονται στο ακέραιο (συνταξιοδοτήσεις, κινητικότητα κτλ), ευτυχώς που υπάρχει η δυνατότητα πρόσληψης ειδικών συνεργατών οι οποίοι καλύπτουν ειδικότητες και ανάγκες που διαφορετικά θα ήταν αδύνατον να καλυφθούν εσωτερικά από το υφιστάμενο μόνιμο προσωπικό του Δήμου…». Εμείς πλέον  δεν χρειάζεται να σας απαντήσουμε. Γελάει ο κόσμος με την υποκρισία. Ποιος νομίζετε πιστεύει ότι οι ανάγκες του Δήμου αυτήν την στιγμή είχαν ανάγκη από δημοσιογράφο με 51.000€ για δυο χρόνια κι όχι από κάτι άλλο ;;;;;;;;;;

Για την Παράταξη 

ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ

Παύλος Παυλίδης

Υ.Γ. Ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών επί θητείας Δημάρχου Χαρούλας Ουσουλτζόγλου, κληρονομήσαμε  1.500.000€ για τις παλιές Δημοτικές Επιχειρήσεις της Εληάς, του Γραφείου Κηδειών, των Μαρμάρων, κλπ Αποφασίσαμε να πληρώσουμε τα χρέη, αντί να κάνουμε παλαιοκομματική πολιτική. Προτιμήσαμε το νοικοκυριό που βρήκατε εσείς αργότερα, χωρίς τέτοια χρέη. Δεν θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου να κρατήσει ανοιχτή μια ακόμα εταιρεία, όταν ο ίδιος ο νομοθέτης υποχρέωνε πλέον να έχει μόνιμο προσωπικό σε μια εταιρεία χωρίς έσοδα, αφού πλέον έκλεινε και το ΕΣΠΑ. Εισηγήθηκα και την ψήφισαν ολοι. Με την επέλαση της κρίσης δικαιώθηκα και δικαιώνομαι ακόμα γι αυτήν την επιλογή. Ευχαριστώ που το θυμίζετε πλέον και δεν το κρύβετε. Για να μάθει κι ο κόσμος την κρίση του καθενός.


Έχει διαβαστεί 259 φορές

Σχόλια

 • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Άτιμη Ασφαλιστική»

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

 

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

 

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 19 °C
Άνεμος ΝΑ 2 μποφόρ

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 10 ως 21 °C
Άνεμος ΝΑ 1-2 μποφόρ

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου

Βροχή
Βροχή
Θερμοκρασία 11 ως 18 °C
Άνεμος ΒΒΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 287 επισκέπτες και 0 μέλη.