Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • ΚΚΕ: Διαψεύδεται το κυβερνητικό αφήγημα των «ήρεμων νερών» αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα τα αδιέξοδα της εμπλοκής στους επικίνδυνους σχεδιασμούς των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ
  • Η ΝΕΕΑ ΠΑΣΟΚ Ημαθίας αποχαιρετά τον Παντελή Ζωγράφου
  • Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: Ερώτηση για τη «ρήτρα διαφυγής» που αβαντάρει τους ομίλους ενώ ο λαός στενάζει από την ακρίβεια
  • "Εφυγε" ο Παντελής Ζωγράφου
  • Όλοι στη μάχη για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτέμβρη
  • Φοιτητική στέγη εμπόρευμα και οικογένειες σε απόγνωση
ΚΚΕ: Διαψεύδεται το κυβερνητικό αφήγημα των «ήρεμων νερών» αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα τα αδιέξοδα της εμπλοκής στους επικίνδυνους σχεδιασμούς των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ1 Η ΝΕΕΑ ΠΑΣΟΚ Ημαθίας αποχαιρετά τον Παντελή Ζωγράφου2 Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: Ερώτηση για τη «ρήτρα διαφυγής» που αβαντάρει τους ομίλους ενώ ο λαός στενάζει από την ακρίβεια3 "Εφυγε" ο Παντελής Ζωγράφου4 Όλοι στη μάχη για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτέμβρη5 Φοιτητική στέγη εμπόρευμα και οικογένειες σε απόγνωση6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Σύγκρουση με τη στρατηγική του κεφαλαίου, για να πάψει το νερό να είναι εμπόρευμα

του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα

Ο Δήμος Βέροιας στην Τουριστική έκθεση Philoxenia 2015

από Η Άλλη Άποψη

Το τριήμερο που μας πέρασε ο Δήμος Βέροιας συμμετείχε στη 31η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia» στη Θεσσαλονίκη όπου ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βέροιας, Βασίλης Λυκοστράτης, μαζί με τους συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους επισκέπτες και τους επαγγελματίες του τουρισμού που παραβρέθηκαν στην έκθεση το τουριστικό προϊόν και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής.

Η προώθηση της Βέροιας έγινε μέσω της διανομής έντυπου πληροφοριακού υλικού από το περίπτερο που φιλοξένησε το Δήμο Βέροιας αλλά και της επαφής με όλους τους φορείς και οργανισμούς που συμμετείχαν στην έκθεση ενώ έλαβε χώρα αναλυτική παρουσίαση της Βέροιας ως ταξιδιωτικού προορισμού από τον κ. Λυκοστράτη στην ημερίδα «Διοίκηση τουρισμού και φιλοξενίας: προκλήσεις & προοπτικές» η οποία διοργανώθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Φιλοξενίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης διεξήγαγαν πρωτογενή έρευνα μέσω ερωτηματολογίων για την τουριστική εικόνα του Δήμου Βέροιας, τα αποτελέσματα της οποίας θα βοηθήσουν ιδιαίτερα στη βελτίωση της τουριστικής πολιτικής του δήμου.

Αν και η έκθεση έχει τυπικά ολοκληρωθεί, η ουσιαστική δουλειά για το Τμήμα Τουρισμού ξεκινά από σήμερα με την έναρξη της follow-up επικοινωνίας με όσους ταξιδιωτικούς οργανισμούς πραγματοποιήθηκε επαφή το τριήμερο της έκθεσης.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι η Βέροια βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην τουριστική ιστοσελίδα www.grekomania.ru ενώ παρουσιάζεται στο inflight magazine της αεροπορικής εταιρίας Ellinair του Ομίλου Μουζενίδη.

Τέλος, ο Δήμος Βέροιας και η Αντιδημαρχία Τουρισμού αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν το ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα το Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Φιλοξενίας, τους καθηγητές του και τους φοιτητές του για τη θερμή φιλοξενία και την άψογη συνεργασία τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Έχει διαβαστεί 516 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 713 επισκέπτες και 1 μέλος.