Τρίτη, 01 Δεκ, 2020

  • ΟΑΕΔ: Από τις 7 Δεκέμβρη η προπληρωμή επιδομάτων και Δώρου Χριστουγέννων
  • Δήμος Νάουσας: Ψυχολογική υποστήριξη σε ηλικιωμένους από το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης
  • Και όμως …κινείται!
  • Μακριά από την ανάγκη για απολύτως δωρεάν καθολικούς περιοδικούς ελέγχους
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Πρόοδος η ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας
  • Δείχνουν απλά τον φόβο τους...
ΟΑΕΔ: Από τις 7 Δεκέμβρη η προπληρωμή επιδομάτων και Δώρου Χριστουγέννων1 Δήμος Νάουσας: Ψυχολογική υποστήριξη σε ηλικιωμένους από το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης2 Και όμως …κινείται!3 Μακριά από την ανάγκη για απολύτως δωρεάν καθολικούς περιοδικούς ελέγχους4 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Πρόοδος η ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας5 Δείχνουν απλά τον φόβο τους...6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Ουσιαστική ενημέρωση…

Η κυβερνητική συσκότιση σημαντικών στοιχείων για την εξέλιξη της πανδημίας, οι μεθοδεύσεις σε ό,τι αφορά το τι δημοσιεύεται και τι όχι, αλλά και η πραγματική απουσία στοιχείων λόγω ελλιπούς ή ανύπαρκτης πρόληψης και ιχνηλάτησης σε μια σειρά κρίσιμους χώρους, δεν είναι καινούργιο «φρούτο». Ούτε είναι βέβαια ζήτημα «ανικανότητα... Περισσότερα

Δημοτική Παράταξη "Συνδημότες" : «Ο Δήμος θα πρέπει να είναι δίπλα στις τοπικές επιχειρήσεις που υποφέρουν από την οικονομική δυσπραγία και όχι να γίνεται με δημόσιο χρήμα ευκαιριακός ανταγωνιστής»

από Η Άλλη Άποψη
Δημοτική Παράταξη "Συνδημότες"  : «Ο Δήμος θα πρέπει να είναι δίπλα στις τοπικές επιχειρήσεις που υποφέρουν από την οικονομική δυσπραγία και όχι να γίνεται  με δημόσιο χρήμα ευκαιριακός ανταγωνιστής»

Με μια ακατανόητη απόφαση, η διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης του Δήμου μας, προχώρησε στην προβολή ταινιών με εισιτήριο (!), σε υπαίθριο χώρο. 

Αποδείχθηκε -για ακόμη μια φορά- ότι πρόκειται για μια προβληματική επιλογή. Στην πόλη μας λειτουργεί εδώ και χρόνια κινηματογράφος, ο οποίος προσπαθεί να επιβιώσει, ιδιαίτερα σήμερα που η κρίση κορωνοϊού έπληξε καίρια αυτού του είδους τις επιχειρήσεις.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε για όσους το λησμονούν, ότι υπηρετούμε τον τόπο μας για το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας. Και συμπορευόμαστε με τους δημότες της. Δεν είμαστε ανταγωνιστές, δεν είμαστε αντίπαλοι. Στο ίδιο περιβάλλον ζούμε. Για την ίδια πόλη εργαζόμαστε. Σε καμία περίπτωση λόγοι προσωπικής προβολής και άγχος επανεκλογής δεν μπορεί να αποτελούν τον λόγο τέτοιων επιλογών. Ο Δήμος θα πρέπει να είναι δίπλα στις τοπικές επιχειρήσεις που υποφέρουν από την οικονομική δυσπραγία και όχι να γίνεται  με δημόσιο χρήμα ευκαιριακός ανταγωνιστής. 

Η κατάσταση της χώρας είναι σοβαρή, του τόπου μας χειρότερη, επιχειρήσεις κλείνουν, όσες κρατιούνται ανοιχτές κουβαλούν έναν σταυρό μαρτυρίου, αν δεν μπορείτε να βοηθήσετε, τουλάχιστον μην κάνετε άλλο κακό. Μην επιβαρύνετε την θέση τους.

Το ότι δεν ρωτήθηκε καθόλου ο κινηματογράφος για να δώσει προσφορά κι απευθείας αναθέσατε σε εκτός πόλης άτομα υπηρεσίες, σε τέτοιες εποχές, είναι από αρνητικό έως τραγικό.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να γίνουν με λιγότερα από τα μισά χρήματα διότι ο  τοπικός κινηματογράφος θα μπορούσε να σας διαθέσει έως 2000 εισιτήρια για να τα δώσετε με την σειρά σας στους οικονομικά αναξιοπαθούντες δημότες μας. 

Και δεν θα χρειαζόταν ο ευτελισμός να απευθύνεστε σε χορηγούς-ιδιώτες για ενίσχυση 12,5 ευρώ....

Θα παρακαλούσαμε τέλος να μην σφετερίζεστε γεγονότα άλλων πόλεων και να τα παρουσιάζεται ως ιδέες σας.

Οι δημότες αυτής της πόλης έχουν αντιληφτεί τι συμβαίνει.

Παύλος Παυλίδης 

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης 

"Συνδημότες"

 


Έχει διαβαστεί 181 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Άτιμη Ασφαλιστική»

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

 

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

 

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα


Θερμοκρασία °C
Άνεμος 0 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 201 επισκέπτες και 1 μέλος.