Πέμπτη, 26 Νοέ, 2020

• Σάκης Τσίτσης πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Νάουσας: «Δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια όσο τσακίζουν τα δικαιώματά μας και τις ζωές μας»
  • «Καυγαδίζουν» για ψίχουλα και συμφωνούν με τα νέα «δώρα» προς το κεφάλαιο
  •  Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα για την Παγκόσμια Μέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών
  • Σε πορτοκαλί φόντο το Δημαρχείο Νάουσας για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
  • "Έφυγε" ο Ντιέγκο Μαραντόνα
  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 25/11
Σάκης Τσίτσης πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Νάουσας: «Δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια όσο τσακίζουν τα δικαιώματά μας και τις ζωές μας»1 «Καυγαδίζουν» για ψίχουλα και συμφωνούν με τα νέα «δώρα» προς το κεφάλαιο2  Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα για την Παγκόσμια Μέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών3 Σε πορτοκαλί φόντο το Δημαρχείο Νάουσας για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών4 "Έφυγε" ο Ντιέγκο Μαραντόνα5 Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 25/116

Στάση ευθύνης!

Πιάσαν πάλι στασίδι. Τους καλεί βλέπετε το ...καθήκον, αφού βλέπουν ότι οι εργαζόμενοι φοράνε μάσκες για να προστατευτούν και όχι για να φιμωθούν, και αντιλαμβάνονται ότι αυτές ακριβώς οι ειδικές συνθήκες απαιτούν αγωνιστικές παρεμβάσεις και διεκδικήσεις, παίρνοντας βέβαια όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας. Ο λόγος για το νέο γαϊταν... Περισσότερα

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τα επεισόδια της 29ης Ιουλίου 2020 μέσα και έξω από το δικαστικό μέγαρο Βέροιας

Άμεση ήταν η αντίδραση της Διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας μετά τα χθεσινά επεισόδια που διαδραματίστηκαν μέσα κυρίως, αλλά και έξω από το δικαστικό μέγαρο Βέροιας, με ύβρεις, ξυλοδαρμούς με ρόπαλα, γροθιές, κλωτσιές, καταστροφή αυτοκινήτων και πολλά άλλα, και μάλιστα μπροστά στα έντρομα μάτια και ανηλίκων παιδιών, και γι’ αυτό οφείλουμε να ενημερώσουμε όλους τους πολίτες του Νομού μας για τα παρακάτω.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Β κ. Φώτης Καραβασίλης ενημέρωσε με ηλεκτρονικό μήνυμα αμέσως μετά τα επεισόδια τον Γενικό Γραμματέα Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Πάνο Αλεξανδρή και τόνισε, για πολλοστή φορά, την ανάγκη να ληφθούν άμεσα μέτρα για την φύλαξη του δικαστικού μεγάρου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας αλλά και για τον έλεγχο των εισερχομένων στο μέγαρο.

Ο Γενικός Γραμματέας σε τηλεφωνική επικοινωνία ζήτησε από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου να μεριμνήσει για την σύγκληση της Επιτροπής Διοίκησης του δικαστικού μεγάρου και την προώθηση εγγράφου προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες επίλυσης του θέματος αυτού. Ταυτόχρονα ο Γενικός Γραμματέας απαντώντας στα παράπονα που εξέφρασε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου για την αδυναμία της Αστυνομίας να παρέμβει άμεσα είπε ότι θα ζητήσει από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να διαθέσει επιπλέον Αστυνομικά όργανα για την μέγιστη προστασία και ασφάλεια των συλλειτουργών της δικαιοσύνης και  των πολιτών.

Ήδη ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Φ. Καραβασίλης σε επικοινωνία, συνεννόηση και συνεργασία με την κ. Πρόεδρο Πρωτοδικών Βέροιας και την κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, και με την συνδρομή του Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας κ. Δ. Κούγκα προχωρούν σε ενέργειες για την αποφυγή περιστατικών που θέτουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα και την ασφάλεια των πολιτών.

Ως Δικηγορικός Σύλλογος δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι είμαστε αποφασισμένοι, με τη θεσμική μας ιδιότητα αλλά και ως Δικηγόροι -πολίτες αυτής της χώρας, να μην ανεχθούμε και να μην επιτρέψουμε οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια και παράνομη πράξη, απ’ όπου κι αν προέρχεται αυτή, που να διαταράσσει  την ηρεμία που απαιτείται κατά τη  διαδικασία απονομής δικαιοσύνης και  που να θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια, τη σωματική ακεραιότητα ή και τη ζωή των συναδέλφων Δικηγόρων, των Δικαστών, των δικαστικών υπαλλήλων, και κάθε πολίτη που έρχεται στα Δικαστήρια για να βρει το δίκιο του.

Σε μια εποχή που επιβάλλονται οι μάσκες σε κάθε δραστηριότητα της κοινωνικής ζωής για την προστασία την δημόσιας υγείας, κάποιοι, λειτουργώντας εντελώς ανεξέλεγκτα, ως ¨ Κράτος εν κράτει¨, καταλύουν το κράτος, την τάξη και το δίκαιο.

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

Καθαρός
Άνεμος ΒΔ 2-3 μποφόρ

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου

Λιακάδα
Άνεμος ΒΒΑ 0-1 μποφόρ

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου

Λιακάδα
Άνεμος ΝΑ 0-1 μποφόρ

Έχουμε online 192 επισκέπτες και 1 μέλος.