Παρασκευή, 02 Οκτ, 2026

  • ΠΡΟΑΝΘΙΚΟΣ ΠΑΓΕΤΟΣ 2025:50 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ . 120 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ Η ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΖΗΜΙΑ
  • Έγκριση αιτήματος χρηματοδότησης 900.000 ευρώ για τη «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ» του πρώην Εκπαιδευτηρίου Τσαλέρα
  • Το Δ/Σ του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων   της βλαχικής γλώσσας τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στο Σπίτι του Συλλόγου. Τα μαθήματα απευθύνονται σε εφήβους και ενήλικες, που θέλουν να μάθουν ή να βελτιώσουν τη βλαχ
  • ΟΕΝΓΕ: Απεργία των νοσοκομειακών γιατρών στις 21 Οκτώβρη
  • Χωρίς μάσκες: Η Ουάσινγκτον εναντίον του κουβανικού ιδιωτικού τομέα
  • Γαλλία: Με μαζικές κινητοποιήσεις οι μαθητές διαδηλώνουν για το δικαίωμα στη μόρφωση, αύξηση των δαπανών για την Παιδεία
ΠΡΟΑΝΘΙΚΟΣ ΠΑΓΕΤΟΣ 2025:50 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ . 120 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ Η ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΖΗΜΙΑ1 Έγκριση αιτήματος χρηματοδότησης 900.000 ευρώ για τη «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ» του πρώην Εκπαιδευτηρίου Τσαλέρα2 Το Δ/Σ του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων   της βλαχικής γλώσσας τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στο Σπίτι του Συλλόγου. Τα μαθήματα απευθύνονται σε εφήβους και ενήλικες, που θέλουν να μάθουν ή να βελτιώσουν τη βλαχ3 ΟΕΝΓΕ: Απεργία των νοσοκομειακών γιατρών στις 21 Οκτώβρη4 Χωρίς μάσκες: Η Ουάσινγκτον εναντίον του κουβανικού ιδιωτικού τομέα5 Γαλλία: Με μαζικές κινητοποιήσεις οι μαθητές διαδηλώνουν για το δικαίωμα στη μόρφωση, αύξηση των δαπανών για την Παιδεία6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Φόρα παρτίδα

Φόρα παρτίδα

Σε άλλο επίπεδο έχει περάσει τις τελευταίες ώρες η «αντιπαράθεση» ανάμεσα στην κυβέρνηση, στο ΠΑΣΟΚ και το κόμμα Τσίπρα, με αφορμή τις προχτεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την ενεργειακή ακρίβεια.Τσακώνονται φόρα παρτίδα για την πατρότητα των «κοστολογημένων» μέτρων και για το ποιος μπορεί καλύτερα να διαφυλάξει από τη μια τη δη... Περισσότερα

Η Φρόσω Καρασαρλίδου για τους πλειστηριασμούς στην Ημαθία

Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Η Φρόσω Καρασαρλίδου για τους πλειστηριασμούς στην Ημαθία
Η περιπέτεια της κας Κολοβού αποτελεί μνημείο κυβερνητικής και τραπεζικής αθλιότητας. H άγρια εισβολή αστυνομίας και κλητήρα είναι το αποκρουστικό πρόσωπο των funds, που έχουν αγοράσει τα κόκκινα δάνεια από τις τράπεζες σε τιμή ευκαιρίας, και τα οποία επί κυβέρνησης ΝΔ λειτουργούν ανεξέλεγκτα, σε πλήρη ασυδοσία, με ανύπαρκτη ανταπόκριση στα αιτήματα των συμπολιτών μας για ρύθμιση των δανείων τους.
Η κατοικία από θεμελιώδες αγαθό μετατρέπεται όλο και περισσότερο σε εμπόρευμα, κεφάλαιο και εισόδημα. Η απορρύθμιση της αγοράς σε συνδυασμό με την απευλευθέρωση των πλειστηριασμών άνοιξαν πεδίο δόξης λαμπρό στις εταιρίες διαχείρισης δανείων και ακινήτων, τα γνωστά κοράκια.
Το στεγαστικό ζήτημα αποτελεί ένα τεράστιο πρόβλημα που πλήττει μεγάλα κομμάτια του λαού. Οι νέοι μας που στην παραγωγική τους ηλικία ζουν στην γονεϊκή εστία επειδή δεν μπορούν να αντέξουν το κόστος στέγης. Οι χαμηλόμισθες οικογένειες που πληρώνουν δυσανάλογα ποσά για το σπίτι τους σε σχέση με το μηνιάτικό τους. Οι τόσοι άστεγοι που δεν έχουν καμιά απολύτως βοήθεια.
Στην Ημαθία ολοκληρώθηκαν 563 πλειστηριασμοί ακινήτων και α’ κατοικίας εντός του 2022, ενώ είναι προγραμματισμένοι ακόμα 84 ως το τέλος του έτους. Η πρώτη κατοικία προστατεύθηκε νομοθετικά καθ’ όλη τη διάρκεια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Η προστασία της πρώτης κατοικίας καταργήθηκε με τον πτωχευτικό νόμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Είναι αυτοί που θεωρούν τη χώρα και τους ανθρώπους της προσωπική τους ιδιοκτησία, που έστησαν ένα πολυπλόκαμο σύστημα διαφθοράς, που ενδιαφέρονται μόνο για την πρόσβασή τους σε άκοπο χρήμα και την διασπάθισή του.
Είναι αυτοί που επιλέγουν πρακτικές χωρίς ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας, ενώ το κόμμα της ΝΔ συνεχίζει να χρωστά 350 εκ., το υπουργικό συμβούλιο 13.4 εκ. και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης 1.3 εκ. σε δάνεια.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΒΕΡΟΙ 307 ακινήτων ολακληρμμίνοιπλειστηριασμο πλειστηριασμοί ολακληρωμένοι στο ακνήτωνστοτρέχονέτος, τρέχον έτος. 38 ως ςτO τέλος του 2022. προγραμματιομένοι ΝΑΟΥΣΑ 132 ακιήτων ολοκληρωμένοι ολοκληρμμινοιπλεισηριασμοϊ πλειστηριασμοί στο ακινήτωνστοτρέχονέτας τρέχον τρέχονέτος, έτος, 28 προγραμματισμένοι προγραμαομένοιαςτατίλος ως TO τέλος TOU 2022. ΤΙΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝΗΜΑΘΙΑ 台人 ΣΤΗΝ HMAOIA ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 124 πλειστηριασμοί: ακινήτων ολοκληρωμένοι στο τρέχονέτος, έτος, 18 προγραμματισμένοιω ως TO τέλος TOU 2022. ΗΜΑΘΙΑ 647 πρώπηςκαοκίαμόνομέσα πρώτηςκα τοικίας μόνο μέσα πλειστηριασμοίο ακινήτωνκ και στο 2022."


Έχει διαβαστεί 795 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 543 επισκέπτες και 0 μέλη.