Κυριακή, 16 Ιούν, 2019

  • ΕΛΒΕΤΙΑ Η «Απεργία Γυναικών» και η συσσωρευμένη αγανάκτηση των εργαζόμενων γυναικών
  • ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ «ΔΕΛΤΑ» ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑΣ: Αντιδρούν στα σχέδια να πεταχτούν στην ανεργία
  • ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ευθύνη της κυβέρνησης να παρασχεθούν όλες οι διευκολύνσεις στα λαϊκά στρώματα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα
  • ''ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ'' ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ
  • Διεθνής καμπάνια για τη Μακεδονία και «δρόμοι του Μ. Αλεξάνδρου» ως απάντηση στους ανιστόρητους και μοχλός ανάπτυξης της Β. Ελλάδας . Πρωταγωνίστρια η Ημαθία
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ»
ΕΛΒΕΤΙΑ Η «Απεργία Γυναικών» και η συσσωρευμένη αγανάκτηση των εργαζόμενων γυναικών1 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ «ΔΕΛΤΑ» ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑΣ: Αντιδρούν στα σχέδια να πεταχτούν στην ανεργία2 ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ευθύνη της κυβέρνησης να παρασχεθούν όλες οι διευκολύνσεις στα λαϊκά στρώματα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα3 ''ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ'' ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ4 Διεθνής καμπάνια για τη Μακεδονία και «δρόμοι του Μ. Αλεξάνδρου» ως απάντηση στους ανιστόρητους και μοχλός ανάπτυξης της Β. Ελλάδας . Πρωταγωνίστρια η Ημαθία5 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ»6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Επίσκεψη Α. Τζιτζικώστα στην Ημαθία με υποσχέσεις

print
email
από Η Άλλη Άποψη

Την Ημαθία επισκέφθηκε και συναντήθηκε με υπηρεσιακούς παράγοντες ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας την Τρίτη 29/3. Αφού ενημερώθηκε για τα προβλήματα των υπηρεσιών της Περιφερειακής ενότητας αλλά και του νομού, είχε συνάντηση με εκπρόσωπους αγροτών καθώς και  σύντομη συνάντηση με τους δημοσιογράφους. Τον προλόγισε ο αντιπεριφεριάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης. Ενώ συμμετείχαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι του νομού Νίκη Καρατζιούλα και Θεόφιλος Τεληγιαννίδης.Ο περιφερειάρχης τόνισε ότι είχε συζήτηση για τα έργα που πρόκειται να συνεχιστούν ενταγμένα στο νέο ΕΣΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα για το Νοσοκομείο Βέροιας (με 4,7 εκατ.), το Μουσείο της Βεργίνας (4,3 εκατ.) καθώς και τη μελέτη του κάθετου οδικού άξονα με την Εγνατία (το κούμπωμα της θα γίνει με βάση τη μελέτη στο ύψος της Μέσης). Επίσης αναφέρθηκε στη μελέτη για το νέο Διοικητήριο (στην περιοχή των νέων Δικαστηρίων), καθώς και τις επαφές που είχε για προαστιακό. Σημείωσε ακόμη ότι σε συζήτηση με τους εργαζόμενου «φέρνουμε νέο οργανισμό λειτουργίας στην περιφέρεια ώστε να την καταστήσουμε σύγχρονη και λειτουργική».Ταυτόχρονα εξέφρασε την υποστήριξη στον αγώνα των αγροτών τονίζοντας ότι η πολιτική για ασφαλιστικό-φορολογικό θα καταστρέψει τον αγροτικό τομέα και θα επιβάλει αλλαγή μοντέλου στην οικονομία.

Σε ερώτηση σχετικά με τη στελέχωση του νοσοκομείου, σημείωσε ότι ξέρουμε τα προβλήματα που υπάρχουν και ζητάμε την επαρκή στελέχωση του, καθώς και την κάλυψη σε ιατρικά είδη μια και «δεν χωρούν εκπτώσεις στον τομέα της Υγείας».

Για τους ψεκασμούς για τα κουνούπια τόνισε ότι αυτοί θα αρχίσουν αμέσως και πως η νέα σύμβαση για τη νέα χρονιά θα είναι 3ετούς διάρκειας.

Για το προσφυγικό και απαντώντας σε ερώτηση της εφημερίδας μας για τα γεγονότα στις Βαρβάρες σημείωσε. Δεν μπορεί η Κεντρική Μακεδονία να σηκώνει όλο το βάρος. Θα πρέπει να υπάρχει επιμερισμός αναλογικός σ’όλη τη χώρα. Να υπάρχει ψυχραιμία. Δεν είναι ευχάριστη για κανέναν η κατάσταση. Υποχρέωση της πολιτείας είναι να παρέχει ασφάλεια στους πολίτες. Υπάρχει ανησυχία και για ζητήματα Υγείας. Δεν επικροτώ τις αντιδράσεις αλλά αντιλαμβάνομαι την ανησυχία τους. Ζήτησε επίσης να υπάρχει καλή συνεργασία κυβέρνησης με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ τόνισε ότι στηρίζουμε τους πρόσφυγες με όλα μας τα μέσα, δεν έχουμε όμως τη νομική δυνατότητα για οικονομική στήριξη της όλης προσπάθειας.  

Έχει διαβαστεί 175 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 21 °C
Άνεμος ΔΒΔ 2-4 μποφόρ

Κυριακή, 16 Ιουνίου

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 19 ως 32 °C
Άνεμος ΑΒΑ 1-2 μποφόρ

Δευτέρα, 17 Ιουνίου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία 19 ως 29 °C
Άνεμος ΑΒΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 89 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά