Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • "Εφυγε" ο Παντελής Ζωγράφου
  • Όλοι στη μάχη για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτέμβρη
  • Φοιτητική στέγη εμπόρευμα και οικογένειες σε απόγνωση
  • Η Τουρκία ανακήρυξε «Εθνικά Θαλάσσια Πάρκα» σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο στο φόντο των ιμπεριαλιστικών διευθετήσεων στην περιοχή
  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
  • Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή
"Εφυγε" ο Παντελής Ζωγράφου1 Όλοι στη μάχη για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτέμβρη2 Φοιτητική στέγη εμπόρευμα και οικογένειες σε απόγνωση3 Η Τουρκία ανακήρυξε «Εθνικά Θαλάσσια Πάρκα» σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο στο φόντο των ιμπεριαλιστικών διευθετήσεων στην περιοχή4 ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»5 Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Νάουσας, Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας: Κάτω τα χέρια σας από τα παιδιά μας!

από Η Άλλη Άποψη
Εργατικό Κέντρο Νάουσας, Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας: Κάτω τα χέρια σας από τα παιδιά μας!

Οι εργάτες και οι αγρότες της Περιοχής μας, οι άνεργοι , οι αυτοαπασχολούμενοι με οργή είδαμε χθές το πρωί το όργιο καταστολής της Κυβέρνησης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με ΜΑΤ και σώματα ασφαλείας να χτυπάνε φοιτητές και εργαζόμενους με  εντολές της κυβέρνησης και της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ!     ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ!

Οι εργαζόμενοι και οι αγρότες της Νάουσας που με κόπο και ιδρώτα μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και αναζητούμε γ’ αυτά ένα καλύτερο μέλλον βιώνουμε καθημερινά την πολιτική της κυβέρνησης η οποία υποβαθμίζει το περιεχόμενο και τη λειτουργία των σχολείων , κάνοντας τα σχολεία εξεταστικά κέντρα την ίδια στιγμή που οι ελλείψεις σε μέτρα υγιεινής και ασφάλειας μπροστά στην Πανδημία είναι τεράστιες.

Δεν θα επιτρέψουμε να μείνουν τα παιδιά μας αμόρφωτα, να γίνουν γρανάζι στις μηχανές που βγάζουν κέρδη για τους επιχειρηματίες και φέρνουν τη δυστυχία στις οικογένειες μας.

Με το ίδιο πείσμα που αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε την βία και την καταστολή στα εργοστάσια, στα μπλόκα των αγροτών , με το ίδιο πείσμα θα σταθούμε δίπλα στο Δίκαιο αγώνα των φοιτητών για Πανεπιστήμιο που θα μορφώνει, που θα είναι προσβάσιμο για τα παιδιά των εργαζομένων, των αγροτών και του λαού συνολικά και όχι για λίγους και εκλεκτούς!

Σκοπός τους είναι να τσακίσουν όποιον αντιστέκεται , όποιον αντιδράει!

Με τη καταστολή η Κυβέρνηση δείχνει ποιόν φοβάται ,γ΄ αυτό λοιπόν παλεύουμε για να δυναμώσουμε τα σωματεία μας , τους αγροτικούς μας συλλόγους για να τσακίσουμε την τρομοκρατία που εφαρμόζεται για λογαριασμό των κερδών των μεγάλων Βιομήχανων στη Διαλογή των Φρούτων , στα Κονσερβάδικα, στα Σούπετ Μάρκετ, στα εργοστάσια  τροφίμων , στον Ιματισμό που για παράδειγμα   καταδυναστεύουν εργάτες και αγρότες στη περιοχή.

Απαιτούμε να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι όλοι οι προσαχθέντες!


Έχει διαβαστεί 592 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 582 επισκέπτες και 0 μέλη.