Στο δημοσκοπικό ερώτημα «Αν δεχθούμε τη φράση "Μητσοτάκης ή χάος" ως πολιτικό δίλημμα, εσείς τι θα επιλέγατε;», το 42% απαντάει «χάος», Μητσοτάκης το 30%, και «Αλλο» το 28%. Η ερώτηση θυμίζει το «Καραμανλής ή τανκς» και είναι αυταπόδεικτο ότι υπηρετεί τον αποπροσανατολισμό και τη χειραγώγηση του λαού. Οπως αναμενόταν μάλιστα, οι απαντή... Περισσότερα
Ο Ιατρικός Σύλλογος υποστηρίζει την εκστρατεία πρόληψης του καρκίνου του μαστού
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Με τα χαρακτηριστικά ροζ κορδελάκια, σύμβολο της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού, συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας 10/10/2016 το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας.
Ο μήνας Οκτώβριος έχει καθιερωθεί, ως ο μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού και με αυτό τον τρόπο τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα.
Η σχετική φωτογραφία θα χρησιμοποιηθεί και στην έκθεση φωτογραφίας που θα γίνει στον Χώρο Τεχνών στις 2/11/2016, παράλληλα με την ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο, στα πλαίσια των δράσεων που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στον Δήμο Βέροιας.