Τρίτη, 02 Μάρ, 2021

  • ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Υπόσχεται τώρα ένα νέο ΕΣΥ που δεν έφτιαξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
  • Κυβέρνηση: Επιμένει να αφήνει εκτός ουσιαστικών μέτρων χώρους εργασίας, ΜΜΜ και σχολεία
  • ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ: Τα social media καθορίζουν το περιεχόμενό τους με βάση τα συμφέροντα των ιδιοκτητών τους
  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 2/3
  • Η ταβέρνα "Πλάτανος" τώρα κοντά σας και με Delivery
  • Καλύφθηκαν οι θέσεις
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Υπόσχεται τώρα ένα νέο ΕΣΥ που δεν έφτιαξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ1 Κυβέρνηση: Επιμένει να αφήνει εκτός ουσιαστικών μέτρων χώρους εργασίας, ΜΜΜ και σχολεία2 ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ: Τα social media καθορίζουν το περιεχόμενό τους με βάση τα συμφέροντα των ιδιοκτητών τους3 Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 2/34 Η ταβέρνα "Πλάτανος" τώρα κοντά σας και με Delivery5 Καλύφθηκαν οι θέσεις6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Στον πάτο οι μισθοί, απογειώνεται η «ευελιξία»

Ενας στους πέντε μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα (20%) είχε πέρυσι μηνιαίο εισόδημα μέχρι 500 ευρώ μεικτά, σχεδόν ένας στους δύο (48%) είχε μισθό μέχρι 800 ευρώ μεικτά, ενώ παράλληλα σε καθεστώς υποαπασχόλησης αναγκάζεται να εργάζεται ένας στους τρεις μισθωτούς!Η τραγική αυτή κατάσταση που βιώνει η εργατική τάξη της χώρας μας αποτυπώνετα... Περισσότερα

Χαιρετισμός Γεωργίας Μπατσαρά στη συγκέντρωση του Υποψηφίου Ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία Στέλιου Κυμπουρόπουλου

από Η Άλλη Άποψη
Χαιρετισμός Γεωργίας Μπατσαρά στη συγκέντρωση του Υποψηφίου Ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία Στέλιου Κυμπουρόπουλου

Χαιρετισμό πριν την ομιλία του Υποψηφίου Ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία Στέλιου Κυμπουρόπουλου, στην εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας 06 Μαΐου 2016, στον πολυχώρο «Ελιά»
 στη Βέροια,  απηύθυνε η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη» κα. Γεωργία Μπατσαρά.

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής:

Κύριε Βουλευτή

Κύριε Αντιπεριφερειάρχη

Κύριοι Δήμαρχοι

Κύριοι και κυρίες περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι

Κύριοι τέως Βουλευτές

Κύριοι πολιτευτές

Κύριοι και κυρίες υποψήφιοι Βουλευτές, υποψήφιοι Δήμαρχοι , Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Κύριοι και κυρίες πρώην στελέχη της τοπικής Αυτοδιοίκησης Α και Β βαθμού.

Φίλοι και Φίλες του υποψήφιου Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου

Κύριοι και Κυρίες,

Καλησπέρα σας!

Ευχαριστώ θερμά τους φίλους του υποψήφιου Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου, που μου δίνουν την ευκαιρία, να χαιρετίσω αυτή την όμορφη εκδήλωση, ως υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας.

Αγαπητέ Στέλιο,

Σε καλωσορίζω στην Ερατεινή Ημαθία, σε καλωσορίζω στην πόλη και το Δήμο Βέροιας, του οποίου έχω την εξαίρετη τιμή να είμαι υποψήφια Δήμαρχος, με τη στήριξη της ΝΔ, ως προσωπική επιλογή του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη. Η στήριξη αυτή, όπως είναι γνωστό, μου εδόθη σε ειδική τελετή από το γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ κ. Κώστα Τσιάρα, στις 19 Νοεμβρίου 2018 και επαναβεβαιώθηκε από εκλεκτά στελέχη της ΝΔ είτε με επιστολές, είτε κατά την έλευσή τους εδώ στη Βέροια, καθώς και με ομόφωνες αποφάσεις της ΝΟΔΕ, της ΔΗΜΤΟ και της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας.

Επομένως Στέλιο μου έχουμε κάτι κοινό. Βρισκόμαστε και οι δύο κάτω από την ίδια ομπρέλα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης της ΝΔ με την προσωπική επιλογή μας από τον ίδιο τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έχουμε όμως και κάτι άλλο κοινό. Κάτι το οποίο ανήκει στις αρχές και τις αξίες της παράταξής μας.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες. Εσύ όλης της Ελλάδας και εγώ του Δήμου Βέροιας και δεσμευόμαστε σε όλους αυτούς ότι όταν με το καλό μας εμπιστευθούν και μας επιλέξουν εσένα ως Ευρωβουλευτή και μένα ως Δήμαρχο Βέροιας, θα αγωνιστούμε για το καλό όλων των πολιτών, ανεξάρτητα από χρώματα, κόμματα, κοινωνική και οικονομική προέλευση και τάξη, ιδιαιτερότητες και διαφορετικότητες.

Γιατί πιστεύουμε σ’ αυτές τις αρχές και τις αξίες, γιατί διαθέτουμε σύγχρονη Ευρωπαϊκή σκέψη, εσύ ως νέος μορφωμένος άνθρωπος κι εγώ μεστή από γνώση και εμπειρίες, πλαισιωμένη, όμως, από νέους, ως επί το πλείστον ανθρώπους, που διαθέτουν όραμα και είναι έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά, ώστε να γίνει η Βέροια μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη, προσβάσιμη στα άτομα με αναπηρία (φυσικά σ’ αυτό θα συμβάλεις κι εσύ ως Ευρωβουλευτής), μια πόλη καθαρή, ασφαλής και ευημερούσα.

 Να γίνει η Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ και ο Δήμος μας ένας καλύτερος Δήμος.

Φίλες και φίλοι,

Γνώρισα και καμάρωσα το Στέλιο, όπως κι εσείς νομίζω, το 1999, όταν ακόμα υπηρετούσα ως καθηγήτρια μαθηματικός στο 3ο ΓΕΛ Βέροιας.

Ήταν ο πρώτος αριστούχος μαθητής με αναπηρία, που παρήλασε με το αναπηρικό του αμαξίδιο, κρατώντας ψηλά την ελληνική σημαία, ως σημαιοφόρος στη σχολική παρέλαση.

Γιατί το Στέλιο, μπορεί να του στέρησε η φύση τις σωματικές του δυνάμεις, ο Θεός, όμως, του χάρισε απλόχερα πνευματικές δυνάμεις, μυαλό, ευφυΐα και, προπαντός, ισχυρή θέληση και δύναμη ψυχής.

Στη συνέχεια μάθαμε ότι ο Στέλιος πέρασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, τελείωσε και σήμερα ασκεί το λειτούργημά του, στην ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ» ως επιμελητής Β΄.

Στέλιο θερμά συγχαρητήρια. Αξίζεις πολλά!

Απόψε, τώρα, αυτό το παιδί-θαύμα είναι εδώ, μας επισκέφτηκε ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, γιατί θέλει και μπορεί να βάλει τον άνθρωπο στο επίκεντρο της Ευρώπης.

Στέλιο είμαστε μαζί σου.

Οι υποψήφιες, οι υποψήφιοι, δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού μας, Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ, κι εγώ προσωπικά σου ευχόμαστε εκ μέσης καρδίας, καλή δύναμη στον αγώνα σου και καλή επιτυχία.

Γιατί ο Δήμος μας αξίζει καλύτερα!

Γιατί η Ελλάδα μας αξίζει καλύτερα!

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!

Σας ευχαριστώ θερμά!

Έχει διαβαστεί 140 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Η ταβέρνα "Πλάτανος" τώρα κοντά σας και με Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Καθαρός
Καθαρός
Θερμοκρασία 6 °C
Άνεμος ΒΒΑ 2-3 μποφόρ

Τετάρτη, 03 Μαρτίου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 5 ως 16 °C
Άνεμος Α 1-2 μποφόρ

Πέμπτη, 04 Μαρτίου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 5 ως 18 °C
Άνεμος ΑΝΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 231 επισκέπτες και 0 μέλη.