Δευτέρα, 14 Οκτ, 2019

  • Απαιτούμενη τιμή
  • ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΝ 13/10/2019 ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ  ΣΠΥΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΙΓΟΣΕΛΙΔΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΙΡΕΤΟ ΜΕΤΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟ ΦΕΤΛΗ
  • «Στέργιος Φετλής. Ο πρώτος εκλεγμένος Δήμαρχος της Νάουσας μετά την απελευθέρωσή της από το Γερμανικό ζυγό. (περίοδος: 10/9/1944 με 12/2/1945)»
  •  Ολιγόωρη διακοπή νερού λόγω βλαβών στην Δημοτική Κοινότητας Μακροχωρίου του Δήμου Βέροιας
  • Δεν ήξερε...αλλά ήξερε!
  • Συριακές κυβερνητικές δυνάμεις αναπτύσσονται στις κουρδικές περιοχές
Απαιτούμενη τιμή1 ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΝ 13/10/2019 ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ  ΣΠΥΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΙΓΟΣΕΛΙΔΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΙΡΕΤΟ ΜΕΤΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟ ΦΕΤΛΗ2 «Στέργιος Φετλής. Ο πρώτος εκλεγμένος Δήμαρχος της Νάουσας μετά την απελευθέρωσή της από το Γερμανικό ζυγό. (περίοδος: 10/9/1944 με 12/2/1945)» 3  Ολιγόωρη διακοπή νερού λόγω βλαβών στην Δημοτική Κοινότητας Μακροχωρίου του Δήμου Βέροιας4 Δεν ήξερε...αλλά ήξερε!5 Συριακές κυβερνητικές δυνάμεις αναπτύσσονται στις κουρδικές περιοχές6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Ο ….κλεφτοπόλεμος του αναπληρωτή υπουργού

print
email
από Η Άλλη Άποψη

Την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την 193η επέτειο του Ολοκαυτώματος της Νάουσας εκπροσώπησε ο αναπληρωτής υπουργών Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας. Ο κ.Μάρδας σε δηλώσεις του τόνισε ανάμεσα στ’ άλλα: «Όταν έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο κάνουμε κλεφτοπόλεμο. Με τον κλεφτοπόλεμο αρχίσαμε και κέρδισε αυτή η χώρα αυτά τα οποία κέρδισε»

Ας μας επιτρέψει ο αναπληρωτής υπουργός να του θυμίσουμε ότι ο κλεφτοπόλεμος του ’21 είχε ως στόχο την απελευθέρωση της Ελλάδας από τους Τούρκους (πέρα από τον κοινωνικό χαρακτήρα του). Ο τωρινός όμως «κλεφτοπόλεμος» της κυβέρνησης (αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι…) δεν γίνεται για την απελευθέρωση της χώρας μας από τα δεσμά της Ε.Ε αλλά από την προσπάθεια εξωραϊσμού των νέων δεσμών που χαλκεύονται μέσω της νέας συμφωνίας με τους «θεσμούς» που ετοιμάζεται…(ΦΩΤΟ ο αναπληρωτής υπουργός δίπλα στον δήμαρχο Νάουσας και τους τοπικούς βουλευτές)

Έχει διαβαστεί 216 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 25 °C
Άνεμος ΝΝΑ 1-2 μποφόρ

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 12 ως 26 °C
Άνεμος ΒΒΑ 1-2 μποφόρ

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 12 ως 26 °C
Άνεμος ΑΝΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 137 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά