Τετάρτη, 18 Σεπ, 2019

  • ΕΛΜΕ Ημαθίας : ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
  • Επαφές Φρόσως Καρασαρλίδου για τη λειτουργία των σχολείων
  • Ερώτηση του βουλευτή Τάσου Μπαρτζώκα προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σχετικά με τον απαρχαιωμένο στόλο της ΕΛ.ΑΣ. στην Ημαθία
  • Πικετοφορία στη Βέροια ενάντια στο κυβερνητικό Πολυνομοσχέδιο
  • ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
  • Το ασανσέρ της "Ελιάς"
ΕΛΜΕ Ημαθίας : ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ1 Επαφές Φρόσως Καρασαρλίδου για τη λειτουργία των σχολείων2 Ερώτηση του βουλευτή Τάσου Μπαρτζώκα προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σχετικά με τον απαρχαιωμένο στόλο της ΕΛ.ΑΣ. στην Ημαθία3 Πικετοφορία στη Βέροια ενάντια στο κυβερνητικό Πολυνομοσχέδιο4 ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ5 Το ασανσέρ της "Ελιάς"6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Συνάντηση Δημάρχου Νάουσας για την αξιοποίηση υδάτινων πόρων

print
email
από Η Άλλη Άποψη

Η καταγραφή μιας πλήρους πρότασης αξιοποίησης των νερών της περιοχής με στόχο τη διασφάλιση υδατικών αποθεμάτων για κάθε χρήση, αλλά και υλοποίηση σύγχρονων έργων υποδομής στον τομέα της άρδευσης, της παραγωγής ενέργειας και αγροτουριστικών χρήσεων συζητήθηκε την Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015 σε συνάντηση του Δημάρχου Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη με τους εκπροσώπους της μελετητικής εταιρείας ‘Υετός’. Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεόδωρος Γαϊτανίδης και Θωμάς Ορδουλίδης, καθώς και ο συνεργάτης του Δήμου Σπύρος Βλάχος.

Η συζήτηση εστιάστηκε στην ανάγκη διερεύνησης των καταλληλότερων χώρων για την κατασκευή αποταμιευτήρων στην ευρύτερη ορεινή περιοχή του Βερμίου, ώστε να συνδυάζονται οι δυνατότητες δυναμικής θέσης, κατάλληλης γεωλογίας και βιώσιμης επιλογής, για την κατά το δυνατόν μεγαλύτερη εξασφάλιση αρδευόμενων εκτάσεων και ευνοουμένων περιοχών σε βάθος χρόνου. Στόχος του Δήμου Νάουσας είναι η κάλυψη σε νερό του πλουσιότερου, παραγωγικότερου και πρώτους σε εξαγωγές κάμπου της Μακεδονίας και ενός από τους πλουσιότερους στον πρωτογενή τομέα στην Ευρώπη, μέσα από την υλοποίηση ενός πιλοτικού υδατικού master plan που θα στοχεύσει σε κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης ζήτησε κλείνοντας τον άρτιο συντονισμό της διαδικασίας, με πρώτες ενέργειες την άμεση διερεύνηση της περιοχής για την εξεύρεση σημείων κατασκευής αποταμιευτήρων, σε συνδυασμό με την καταγραφή των αρδευόμενων εκτάσεων και των υδατικών αποθεμάτων της περιοχής μας.

ΣΧΟΛΙΟ: Η άποψη μας ξεκάθαρη. Ναι στην αξιοποίηση όχι όμως στην ιδιωτικοποίηση του δημόσιου αγαθού-του νερού- με οποιονδήποτε τρόπο!

Έχει διαβαστεί 204 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Καθαρός
Καθαρός
Θερμοκρασία 19 °C
Άνεμος Β 1-2 μποφόρ

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 16 ως 32 °C
Άνεμος ΒΑ 1-2 μποφόρ

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία 15 ως 27 °C
Άνεμος ΑΝΑ 2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 126 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά