Του Αλέκου Χατζηκώστα *Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η συμπυκνωμένη εικόνα ενός συστήματος που σαπίζει, την ίδια ακριβώς ώρα που οδηγεί τους βιοπαλαιστές αγρότες στη χρεοκοπία και στον αφανισμό.Πιάστηκαν στα πράσα οι «εγγυητές της διαφάνειας»Η κυβέρνηση της ΝΔ διαφήμιζε ως «μεγάλη μεταρρύθμιση» τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ, με τον... Περισσότερα
«Μαύρα Χριστούγεννα-Σκοτεινή Πρωτομαγιά» για τους Συνταξιούχους»…
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Η ανακοίνωση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας, με αφορμή την εορταστική περίοδο κρύβει μέσα της μία πίκρα, αλλά και μία αισιόδοξη νότα. Γράφουν λοιπόν σχετικά:
«Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας, διαπιστώνει για πολλοστή φορά ότι οι συνταξιούχοι θα περάσουν ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ διότι πλήρωσαν και θα συνεχίσουν να πληρώνουν την καπιταλιστική κρίση.
Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ μας πήρε εντελώς παράνομα έως 30% από τις επικουρικές συντάξεις, έκοψε το ΕΚΑΣ, το 13ο και 14ο μισθό Δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα, καλοκαιρινό Επίδομα και τα Δελτία Θεραπευτικού Κοινωνικού Τουρισμού. Ιατρική Περίθαλψη και φάρμακα έγινα πανάκριβα. Το ΙΚΑ στη Βέροια το διέλυσαν και έπεται συνέχεια από τη καινούρια χρονιά.
Το Σωματείο συνιστά ΚΟΥΡΑΓΙΟ χωρίς όμως υπομονή και σας καλεί πρώτον να οργανωθείτε στα Σωματεία και να παλέψετε δυναμικά και οργανωμένα ενάντια στο βάρβαρο καταστροφικό καπιταλιστικό σύστημα.
Η ζωή μας έδειξε ότι δεν χαρίζεται τίποτα, αλλά με τον οργανωμένο Αγώνα όλα ΚΑΤΑΚΤΙΟΥΝΤΑΙ.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ σας εύχεται Υγεία, Μακροημέρευση σε σας και τις οικογένειες σας.
Να περάσετε ευχάριστα τις γιορτές των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ. ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2015»