Πολεμικό δελτίο θυμίζουν οι ειδήσεις των τελευταίων ημερών, που επιβεβαιώνουν ότι το σύστημα του κέρδους και το αντιλαϊκό, εχθρικό κράτος παίζουν κορόνα - γράμματα την ασφάλεια, ακόμα και τη ζωή του λαού.Ενας ακήρυχτος πόλεμος στον αγώνα της επιβίωσης και μέσα στους χώρους δουλειάς είναι σε εξέλιξη, αποκαλύπτοντας παντού το πραγματικό ... Περισσότερα
Μικρά... μικρά από το Δ.Σ Βέροιας
από Η Άλλη Άποψη
Ο Α. Καγκελιδης αναφερόμενος στη στάση του Αλέξη Τσίπρα που επέλεξε να μην καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Κεμάλ στην Άγκυρα, όπως συνηθίζεται από όλους τους ξένους ηγέτες, τον συνεχάρη.
Προεκλογική κίνηση που σκοπό έχει να χαϊδέψει αυτιά και να κλείσει το μάτι στο λαό της Ημαθίας, χαρακτήρισε ο Αντώνης Μαρκούλης την διεξαγωγή του επόμενου Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας στην έδρα της Ημαθίας, τη Βέροια, που σαν κύριο θέμα έχει τη λειτουργία του Τελωνείου. Πρότεινε επίσης, να οριστεί συνεδρίαση στην Ημαθία και για δυο άλλα προβλήματα, το φυσικό αέριο και τον κάθετο άξονα Βέροια - Σκύδρα.
Αναφορές για το 2019 που είναι «έτος γενοκτονιών» έκανε ο Γ. Παπαγιάννης προσκαλώντας παράλληλα τους παρευρισκόμενους σε ανάλογη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18/2 στην «ΕΛΙΑ»
Ερώτηση για τα παλιά δικαστήρια και το φυσικό αέριο έκανε ο Ν. Μπέκης. Απαντώντας ο δήμαρχος είπε ότι για το φυσικό αέριο, ότι το έργο χρηματοδοτείται, αρχικά θα καλύψει ένα μέρος της πόλης και με τον χρόνο η κάλυψη της πόλης θα μεγαλώνει. Για τα παλαιά δικαστήρια είπε ότι θα ενοχλήσει ξανά τους....προύχοντες των Αθηνών με στόχο να περάσουν στον δήμο Δήμο Βέροιας.
Για ζητήματα ΔΕΥΑΒ (συνέχιση είσπραξης τέλους που καταργήθηκε, υπόμνημα σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ) έκανε λόγο ο Γ. Μελιόπουλος.Καυστικός στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο καλό «μείγμα» ενός υποψήφιου Δημάρχου, που είναι λίγος πατριωτισμός, λίγη ενότητα και λίγη ανεξαρτησία, αναφερόμενος σε συμμετοχή στα συλλαλητήρια.