Παρασκευή, 24 Μάι, 2019

  • Κώστας Ναλμπάντης: Ψήφο αλλαγής πορείας απ το Πλατύ
  • Το «πατριωτικό καθήκον»...
  • Γεωργία Μπατσαρά: Στηρίζουμε τον αθλητισμό, τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής στα χωριά μας
  • Η συνεργασία της Αντιπεριφέρειας με τους ΤΟΕΒ της Ημαθίας έφερε 2 μεγάλα έργα άρδευσης
  • Τάσος Μπαρτζώκας: Την Κυριακή μπορείς να γίνεις μέρος της αλλαγής!
  • ΜΗΝΥΜΑ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Α' ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
Κώστας Ναλμπάντης: Ψήφο αλλαγής πορείας απ το Πλατύ1 Το «πατριωτικό καθήκον»...2 Γεωργία Μπατσαρά: Στηρίζουμε τον αθλητισμό, τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής στα χωριά μας3 Η συνεργασία της Αντιπεριφέρειας με τους ΤΟΕΒ της Ημαθίας έφερε 2 μεγάλα έργα άρδευσης4 Τάσος Μπαρτζώκας: Την Κυριακή μπορείς να γίνεις μέρος της αλλαγής!5 ΜΗΝΥΜΑ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Α' ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ6

Το Σχόλιο της Ημέρας

“Ώρας Ευθύνης”: Συγκέντρωση υποψηφίων

print
email
από Η Άλλη Άποψη
 “Ώρας Ευθύνης”: Συγκέντρωση υποψηφίων

«Με δουλειά, σοβαρότητα, μέθοδο, εντιμότητα, ειλικρίνεια  και ικανούς ανθρώπους, δημιουργήσαμε έργο, όλοι μαζί συνεχίζουμε για να  υλοποιήσουμε και να  ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας στη νέα τετραετία  για να πάμε το δήμο Αλεξάνδρειας μπροστά, σε δρόμους ανάπτυξης και ευημερίας !».

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που απηύθυνε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης προς τους υποψήφιους και υποψήφιες τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της «ΩΡΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ», στην πρώτη συνάντηση των υποψηφίων που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, στην Αλεξάνδρεια.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση παρευρέθησαν πάνω από 70 υποψήφιοι, παλιοί και νέοι, εκλεγμένοι και μη στις εκλογές του 2014, οι οποίοι θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της “Ώρας Ευθύνης” στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Σε ένα εξαιρετικό κλίμα, πολύ θερμό, που απέπνεε τον αέρα της αισιοδοξίας για τη νίκη του συνδυασμού, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του και την προσωπική αισιοδοξία για την πορεία μέχρι τις εκλογές του Μαΐου. Και αυτό γιατί η μεγάλη συμμετοχή αποδεικνύει με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι, παρά τις ανακρίβειες που διακινούνται ή διοχετεύονται στον τοπικό τύπο αλλά και τον πόλεμο που τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και ο συνδυασμός δέχονται, οι δημότες εμπιστεύονται τη διαχείριση που έχει γίνει τα τελευταία 5 σχεδόν χρόνια και θα την εμπιστευτούν ξανά στις επερχόμενες εκλογές.

Στην εισήγησή  του ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, απευθυνόμενος προς  τους νέους κυρίως αλλά και στους παλιούς υποψηφίους, παρουσίασε εν συντομία το έργο  της διοίκησης, με τα έργα που έγιναν, τι έχει προγραμματιστεί στο άμεσο διάστημα και  προτάσεις για το νέο πρόγραμμα  που είναι υπό διαμόρφωση και ζήτησε να καταθέσουν όλοι και όλες νέες προτάσεις.

Στη συνέχεια έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές του προγράμματός του και ανέλυσε διεξοδικά τα βήματα που θα ακολουθηθούν, προκειμένου οι υποψήφιοι να αντιμετωπίσουν με επιχειρήματα την όποια αρνητική κριτική των αντιπάλων συνδυασμών αλλά κυρίως να μεταφέρουν στους πολίτες το έργο της διοίκησης και της “ΩΡΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ” αλλά και την αισιοδοξία για το μέλλον του Δήμου μας.

Ακολούθησε συζήτηση όπου οι νέοι και οι νέες  υποψήφιοι και υποψήφιες  επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη, τονίζοντας κυρίως  την εντιμότητά του και τη διάθεση προσφοράς που έχει για το τόπο μας. Όλοι και όλες δεσμεύτηκαν ότι θα πράξουν το καλύτερο για τη νίκη της “ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ” εκφράζοντας την πίστη τους στο έργο που έγινε και στη συνέχισή του .

Στο κλείσιμό της συνάντησης  ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας επεσήμανε σε όλους και όλες :

«Το πρόγραμμά μας, το έργο μας και οι θέσεις μας πρέπει να πάνε από πόρτα σε πόρτα και από σπίτι σε σπίτι. Στον αγώνα μας δεν περισσεύει κανείς. Ακούστε όλους τους συμπολίτες και τις  συμπολίτισσες, δεν περισσεύει κανείς. Απαντάτε πάντα με επιχειρήματα και προσπαθήστε να χτίζετε γέφυρες και όχι να γκρεμίζετε. Η Ώρα Ευθύνης μιλάει με τα έργα που έχουν γίνει και που προγραμματίζονται να γίνουν, μιλάει για το νοικοκύρεμα του Δήμου σε εποχές Μνημονίων και δυσχερειών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, χωρίς ακρότητες, χωρίς λάσπη στον ανεμιστήρα, χωρίς εντάσεις. Οφείλουμε όλοι μαζί να δώσουμε αγώνα προσωπικό αλλά και συλλογικό και να καλλιεργήσουμε κλίμα κοινωνικής ομοψυχίας και ομόνοιας. Αφήνουμε τον ψεύτικο λόγο, τον λόγο που χωρίζει και δεν ενώνει για άλλους. Υποσχεθήκαμε να πάμε τον τόπο μπροστά, και το πραγματοποιούμε».

 

Έχει διαβαστεί 42 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Προεκλογικό σποτ του Βασίλη Παπαδόπουλου Υπ. Δημοτικό Σύμβουλο με τον συνδυασμό "Δράση με γνώση"

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Καταιγίδες
Καταιγίδες
Θερμοκρασία 22 °C
Άνεμος Β 3-4 μποφόρ

Παρασκευή, 24 Μαϊου

Κυρίως συννεφιασμένος με καταιγίδες
Κυρίως συννεφιασμένος με καταιγίδες
Θερμοκρασία 12 ως 23 °C
Άνεμος ΒΒΔ 2-4 μποφόρ

Σάββατο, 25 Μαϊου

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 13 ως 26 °C
Άνεμος ΔΝΔ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 159 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά