Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
  • Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή
  • Αποστολή
  • ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος
  • Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο
  • Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός
ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»1 Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή2 Αποστολή3 ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος4 Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο5 Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

Συγκέντρωση για τον παγετό

από Η Άλλη Άποψη
Συγκέντρωση για τον παγετό

Η Ενωτική Ομοσπονδία  Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας καλεί όλους τους αγροτικούς συλλόγους του νομού, και των όμορων νομών, τους αγρότες  και τις αγρότισσες που οι καλλιέργειές τους έχουν υποστεί ζημία από τους πρόσφατους παγετούς, να συμμετέχουν στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ώρα 7,30 μμ στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου στο ΜΑΚΡΟΧΏΡΙ.

Ο παγετός που σημειώθηκε στις 19 και 20 Μαρτίου ήρθε να προσθέσει νέες ζημιές σε αυτές που έχουν συσσωρευτεί από τα προηγούμενα χρόνια στην παραγωγή των αγροτών. Έτσι, ξανά οι αγρότες που ζουν καθημερινά την αγωνία της επιβίωσης, έχοντας να αντιμετωπίσουν το αυξημένο κόστος παραγωγής και τις χαμηλές τιμές για την πλειοψηφία των αγροτικών προιόντων,  τις  πετσοκομένες  επιδοτήσεις κά, βλέπουν τον κόπο τους να πηγαίνει χαμένος και βρίσκονται για ακόμη μία χρονιά στον κίνδυνο να μείνουν χωρίς παραγωγή και χωρίς εισόδημα, μπροστά στη νέα καλλιεργητική περίοδο που διανύουν.

 

 

Τα αιτήματα για αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να ασφαλίζει  και να αποζημιώνει την παραγωγή και το κεφάλαιο στο 100% άμεσα και δίκαια, από όλους τους φυσικούς κινδύνους και τις νόσους, χωρίς εξαιρέσεις και σε όλα τα στάδια της παραγωγής, για ΕΛΓΑ δημόσιο φορέα, με επαρκή κρατική χρηματοδότηση,είναι επιτακτική, εδώ και τώρα να ικανοποιηθούν καθώς απαντάνε στις ανάγκες των αγροτών, για να προστατεύονται ουσιαστικά από τις φυσικές Καταστροφές, να μπορέσουν να παραμείνουν στην παραγωγή τους και να ζήσουν με αξιοπρέπεια από αυτή.

Η ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΟΛΩΝ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Έχει διαβαστεί 2716 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 504 επισκέπτες και 0 μέλη.