Σε άλλο επίπεδο έχει περάσει τις τελευταίες ώρες η «αντιπαράθεση» ανάμεσα στην κυβέρνηση, στο ΠΑΣΟΚ και το κόμμα Τσίπρα, με αφορμή τις προχτεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την ενεργειακή ακρίβεια.Τσακώνονται φόρα παρτίδα για την πατρότητα των «κοστολογημένων» μέτρων και για το ποιος μπορεί καλύτερα να διαφυλάξει από τη μια τη δη... Περισσότερα
Το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Ημαθίας για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Βέροιας
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Ημαθίας στα πλαίσια της συνδικαλιστικής του δράσης, την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017,συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μία μέρα πριν την 24ωρη απεργία της 15ης Μαρτίου 2017 της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν , σε μια προσπάθεια να διαπιστωθούν τα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο της Υγείας και ειδικότερα στο Νοσοκομείο Βέροιας και να προβληθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι σ’ αυτό, έτσι ώστε να επιλυθούν το ταχύτερο δυνατόν και με την βοήθεια του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Ημαθίας.
Από την συζήτηση που έγινε με το Δ.Σ. του σωματείου, διαπιστώθηκαν τα εξής προβλήματα: