«Τόσα αντέχει η οικονομία»... Αυτή είναι η πρώτη παραδοχή με την οποία ξεπετάει η κυβέρνηση τα υποτιθέμενα «μέτρα στήριξης» που ανακοίνωσε χθες για το ενεργειακό κόστος, ξεκαθαρίζοντας σαν δεδομένο ότι ο λαός θα ξεπαγιάσει τον χειμώνα και ότι τα καύσιμα θα ξεκοκαλίσουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.Γιατί όπως έλεγε ο ίδιος ο πρωθ... Περισσότερα
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη για τους απλήρωτους τευτλοπαραγωγούς
από Η Άλλη Άποψη
Ο Υπεύθυνος ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης Μιχάλης Τζελέπης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Συνεχίζεταιο εμπαιγμός,η κοροϊδίακαιο «χλευασμός»απέναντι στους 3.000 απλήρωτους αγρότες-τευτλοπαραγωγούς που καθημερινά αγωνιούν και παλεύουν για την επιβίωσή τους. Η διοίκηση της ΕΒΖ αντί να απολογηθεί στους τευτλοπαραγωγούς για την μη πληρωμή της εσοδείας τους,ύψους περίπου 11.000.000 ευρώ, αλλά και να απαντήσει για το μέλλον της ΕΒΖ,υιοθετεί συμπεριφορές άκρως «αντιδημοκρατικές». Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΒΖ,με απαράδεκτο τρόπο και απειλές, έδωσε την πιο υβριστική απάντηση στα αγωνιώδη ερωτήματα των τευτλοπαραγωγών ως προς την αποπληρωμή τους.Ο εκφοβισμόςκαιο τραμπουκισμόςπρέπει να καταδικαστούν άμεσα και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης οφείλεινα αποπέμψειεδώ και τώρατο συγκεκριμένο μέλος από το Διοικητικό Συμβούλιο.
Καλώ, επίσης, τον αρμόδιο Υπουργό, τον κ. Αλέξη Χαρίτση, αντί να κρύβεται με «προσχηματικά κωλύματα» και να επικαλείται διαρκώς «φόρτο εργασίας» στη Συζήτηση των Επίκαιρων Ερωτήσεων, να εμφανιστεί επιτέλους στην Βουλή και να απαντήσει για την πληρωμή των3.000 τευτλοπαραγωγών, για το μέλλον της ΕΒΖαλλά και να πάρει θέση γιααπαράδεκτησυμπεριφοράτου μέλουςτου ΔΣ της ΕΒΖ».