Παρασκευή, 03 Ιουλ, 2026

  • Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Η προσπάθεια τσουβαλιάσματος και συκοφάντησης θα πέσει στο κενό
  • Ιμπεριαλιστική σύγκρουση στην Ουκρανία: Εντείνονται τα εκατέρωθεν χτυπήματα ενώ ΝΑΤΟ και ΕΕ ενισχύουν στρατιωτικά και οικονομικά το Κίεβο
  • Πλήθος κόσμου στο καθιερωμένο αντάμωμα των επαναπατρισθέντων πολιτικών προσφύγων στη Νάουσα
  • ΟΓΕ: Η «κανονικότητα» της γυναικείας ανισοτιμίας σφυρηλατείται από τη στρατηγική της ΕΕ και όλων των κυβερνήσεων
  • ΚΚΕ: Άθλια η προσπάθεια της ΝΔ να αξιοποιήσει μια εγκληματική ενέργεια για να επιτεθεί στους αγώνες του λαού και να στήσει κάλπικα δίπολα
  • ΗΠΑ: Δισεκατομμυριούχος Πρόεδρος και από κρυπτονομίσματα
Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Η προσπάθεια τσουβαλιάσματος και συκοφάντησης θα πέσει στο κενό1 Ιμπεριαλιστική σύγκρουση στην Ουκρανία: Εντείνονται τα εκατέρωθεν χτυπήματα ενώ ΝΑΤΟ και ΕΕ ενισχύουν στρατιωτικά και οικονομικά το Κίεβο2 Πλήθος κόσμου στο καθιερωμένο αντάμωμα των επαναπατρισθέντων πολιτικών προσφύγων στη Νάουσα3 ΟΓΕ: Η «κανονικότητα» της γυναικείας ανισοτιμίας σφυρηλατείται από τη στρατηγική της ΕΕ και όλων των κυβερνήσεων4 ΚΚΕ: Άθλια η προσπάθεια της ΝΔ να αξιοποιήσει μια εγκληματική ενέργεια για να επιτεθεί στους αγώνες του λαού και να στήσει κάλπικα δίπολα5 ΗΠΑ: Δισεκατομμυριούχος Πρόεδρος και από κρυπτονομίσματα6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Αντιλαϊκό από χέρι

Η συζήτηση στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τη θέση του ΚΚΕ ότι η συνταγματική αναθεώρηση στοχεύει σε ένα πιο ισχυρό και ευέλικτο κράτος για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, επομένως πιο εχθρικό και επιθετικό απέναντι στον λαό. Τόσο οι προτάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας όσο και η στάση των άλλων κομμ... Περισσότερα

Συνάντηση με το νέο ΔΣ των Αγροτών Βέροιας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος

από Η Άλλη Άποψη

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας υποδέχτηκε, το πρωί της Τρίτης 29 Νοεμβρίου 2016, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης και γνωριμίας του νέου Δ.Σ. με τις αρχές της πόλης. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας, Τάσος Χαλκίδης, ο Αντιπρόεδρος, ΓιάννηςΒρανάς, ο Γραμματέας, Θοδωρής Παπακωνσταντίνου ο Ταμίας, Θωμάς Χατζόπουλος κι άλλα μέλη του συλλόγου.
Κατά τη συνάντηση αναπτύχθηκαν διάφορα ζητήματα που αφορούν τις προκλήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο. Επιπλέον, εκφράστηκε η κοινή δέσμευση για στενή συνεργασία μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και του νέου Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας με στόχο την επίλυση των προβλημάτων των αγροτών που άπτονται των αρμοδιοτήτων του δήμου αλλά και για την ανάδειξη των κυριότερων ζητημάτων των αγροτών της περιοχής σε εθνική εμβέλεια. 
Ο κ. Χαλκίδης σημείωσε ότι ο αγροτικός κόσμος βρίσκεται υπό ασφυκτική οικονομική πίεση και εξέφρασε την ανησυχία του για το μέλλον του κλάδου μετά και την ισχύ των νέων μέτρων που θα μειώσουν ακόμη περισσότερο το αγροτικό εισόδημα.Παράλληλα, ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την συμπαράστασή του στις δράσεις του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, τονίζοντας ότι η συστράτευση των τοπικών φορέων είναι αναγκαία απέναντι στις αποφάσεις εκείνες που θέτουν σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα του αγροτικού κλάδου. 
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος δήλωσε ότι κατανοεί απόλυτα τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, υπογραμμίζοντας ότι όλοι από τη δική τους σκοπιά βιώνουν λίγο-πολύ τις ίδιες δυσκολίες αφού και η Τοπική Αυτοδιοίκηση αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα με νέες περικοπές στον προϋπολογισμό των δήμων να τίθενται σε εφαρμογή από το 2017. Μάλιστα, τόνισε ότι η αδιέξοδη πολιτική της αύξησης των φόρων με σκοπό την επίτευξη πλεονασμάτων έχει αποδειχθεί καταστροφική για την οικονομία και δεν πρόκειται πότε να μας οδηγήσει σε ανάπτυξη και γι’ αυτό θα πρέπει να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας ώστε να γίνει κατανοητό στους ιθύνοντες ότι το μίγμα πολιτικής πρέπει να αλλάξει άμεσα αν θέλουμε να αποφύγουμε τα χειρότερα. 
Όσον αφορά τα τοπικά ζητήματα, ο κ. Βοργιαζίδης υπογράμμισε ότι ο Δήμος Βέροιας προσπαθεί να βοηθήσει τους αγρότες ουσιαστικά αλλά πάντα μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, αναφέροντας συγκεκριμένα παραδείγματα έμπρακτης υποστήριξης όπως την υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων με τοπικούς αγροτικούς συνεταιρισμούς για τη διάθεση φρούτων και χυμών.

Έχει διαβαστεί 353 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 421 επισκέπτες και 0 μέλη.